Image Image Image Image Image

Allergenen informatie

Bakboord vindt het belangrijk dat iedereen culinair kan genieten. Een allergie voor een product betekent niet dat u hoeft in te leveren op de kwaliteit van onze gerechten, met jarenlange ervaring passen wij onze gerechten graag aan naar uw situatie.

Mede door het gebruik van biologische en verse producten, vaak uit onze eigen tuin, kunnen wij u exact aangeven of een gerecht allergenen zoals: glutenbevattende granen (zoals tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut), ei, vis, pinda, noten, soja, melk (inclusief lactose), schaaldieren, weekdieren, selderij, mosterd, sesamzaad, sulfiet en lupine bevat.

Bakboord is tevens al jaren gespecialiseerd in het verzorgen van volledig gluten-, lactose- en notenvrij diners.

Heeft u een allergie? Laat het ons vooraf weten

Het is belangrijk om vooraf, en het liefst al tijdens uw reservering, aan te geven of wij rekening moeten houden met een allergie. Vanaf uw reservering dragen wij hierover de zorg en kunt u ongestoord genieten van een culinaire avond.