• Afhaal eten Almere haven
Heerlijk eten afhalen in Almere Haven

Take away

Wij doen de boodschappen en koken. Het enige wat jij hoeft te doen is de finishing touch. Wiil je deze lente dagen thuis lekker eten, geen boodschappen doen en niet teveel hoeven te ‘koken’? Aarzel dan niet en bestel. En wil je extra uitpakken? Bestel dan een van de mooie wijnen of Champagne. Op maandag tot en met donderdag kan je ook de gerechten los bestellen zoals alleen een hoofdgerecht. 

Chefs Menu

Er is keuze uit een wekelijks wisselend 3 of 4-gangen menu. Per gang zijn er meerdere gerechten waar je uit kan kiezen. Alle gerechten zijn ook los te bestellen. Bijvoorbeeld alleen het hoofdgerecht als je geen tijd hebt om te koken en toch snel en goed wilt eten.

Dieetwensen en allergieën

Zoals je van ons gewend bent zijn wij in de gelegenheid om met bijna alle dieetwensen en/of allergieën rekening te houden, vergeet dit niet bij de bestelling te vermelden!

Daarnaast bieden wij diverse wijnen aan tegen een zeer gereduceerde prijs. Voor alle informatie over de menu's, bites en wijnen;

Menu info

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Bestellen en betalen gaat alleen via de bestel button hieronder. Wij kunnen helaas geen telefonische bestellingen accepteren.
  • Afhalen dient te gebeuren binnen in de entree van het restaurant op afgesproken tijd en dag (diner tussen 17:00 en 19:00 uur).
  • Wij hanteren alle noodzakelijke hygiënische maatregelen opgelegd door de overheid.
  • Het diner wordt geleverd in een handige meeneem verpakking voorzien van duidelijke instructies en foto's.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 036 5404040 van 13.00 uur tot 17:00 uur. Van 11:00 tot 21:00 uur bereikbaar via Facebook Messenger

Bestel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Zo blijft u altijd op de hoogte van nieuws en aanbiedingen