• Suite for inroom dining

Inroom dining

In Room Dining

In ons andere bedrijf in Amsterdam, The Albus Hotel heeft alles voor een nachtje weg. Begin je verblijf met een glas Cava bij check-in. Ontspan in je design Suite en bereid je voor op een diner van Senses restaurant door Michelin beoordeeld. Op TripAdvisor staat Senses op plek 2 van de luxe restaurants in Nederland. Elk gerecht kan worden aangevuld met een bijpassend glas wijn zodat de creaties van de chef voor een nog betere smaakbeleving zorgen. Dat is extra genieten!

De in room private dining is een ware ervaring waar je kan genieten van een compleet chefs menu geserveerd in je Suite! Samen met het wijnarrangement geniet je van culinaire hoogstandjes op top niveau.

Rust uit in luxe, word wakker met een heerlijk ontbijt op bed en geniet van de extra late check-out. The Albus verwelkomt je graag!

Meer info

Dinerarrangement met overnachting

Overnachten en 'in room dining experience' is wel mogelijk in ons bedrijf in Amsterdam; The Albus Hotel. Immers, hotelgasten kunnen wel genieten van een fantastisch diner in hun hotelkamer. Klikt hier voor meer info en schitterende aanbiedingen.

Bekijk arrangement