Geloof ons niet zomaar op ons woord!

Beoordelingen

voortreffelijke lunch

"Genoten van een voortreffelijke 4-gangen lunch vergezeld van bijpassende wijnen. Louter lof voor de keuken, je ziet nu reeds dat men de promotie naar ‘Good standing’ gaat en blijft waarmaken. Ik kan niet wachten op de nieuwe kaart die in juni 2021 van kracht zal zijn"

René, 21 mei 2021

Uitstekend, hele dikke tien.

"Wat hebben wij lekker gegeten bij Bakboord. 5 gangen menu op terras met bijpassende wijnen, werkelijk helemaal top. Het is kunst wat je op je bord krijgt en het smaakt voortreffelijk. Superlatieven tekort voor de keuken brigade. Een dikke tien met een griffel. Bediening uitstekend. Houdt heel goed rekening met het tempo, communiceert duidelijk en heel prettig en doet werkelijk niks fout. 100% score van ons. Wij komen snel weer terug. De prijzen zitten in de luxe categorie, maar het is het meer dan waard."

Peter, 14 mei 2021

Hip, verrassend, genieten

"Het is altijd weer een feestje om hier te eten. Gisteren het Chef’s 4 gangen menu gekozen. De gerechten waren verrassend voor onze smaakpapillen, mooie presentatie maar vooral heerlijk van smaak. Wij hebben genoten de friandises bij de koffie zijn ook echt een aanrader de moeite waard. Gezellig, vriendelijke vlotte bediening. Kortom een waar feestje gewoon doen!"

Antje, 27 september 2020

In één woord: Wauw!

"In één woord: Wauw! Vanaf het eerste telefonische contact (reservering) tot en met het laatste moment, klopt hier gewoon alles. Vriendelijke, leuke, kundige bediening, heerlijk eten, met alle persoonlijke wensen wordt rekening gehouden. Hier gaan we zeker vaker heen!"

kareljansson, 21 september 2020

Eindelijk weer een toprestaurant in Almere

"Inmiddels hebben we hier twee keer gegeten deze zomer. Fijne locatie met voldoende parkeergelegenheid. Het was mooi weer, dus we konden eten op het terras. Hygiëne-maatregelen worden goed gevolgd en het personeel is prima op elkaar ingespeeld. En dan het eten! Dat wordt niet alleen schitterend opgediend, maar het smaakt ook echt voortreffelijk. Absoluut een aanrader om hier te gaan eten!"

Jadwiga, 5 september 2020

Geweldig

"We hadden een heerlijke dag uitgekozen om lekker op het terras te dineren en het was GE-WEL-DIG! We hebben ontzettend van onze avond genoten. We hadden voor 5 gangen gekozen. Iedere gang was een plaatje en heerlijk! Bedankt voor deze heerlijke avond, wij zijn er snel weer."

Shawna, 15 juli 2020