Ben jij al nieuwschierig naar de feestelijke mogelijkheden die wij dit jaar met kerst zullen bieden? 

Kerstfeest 2021

Tijdens Kerst willen we in goed gezelschap van familie en/of vrienden, lekker eten en genieten van bijzondere wijnen. Bij Brasserie Bakboord zijn wij al begonnen met de voorbereidingen. Chef Lars Bertelsen is met zijn team een geweldig menu aan het samenstellen. Elk gerecht wordt proef gekookt, aanpassingen gedaan en als het nog steeds niet goed genoeg is, wordt er weer opnieuw begonnen. Uiteindelijk zal elk gerecht top moeten zijn om opgenomen te worden in de Chefs Experience Menu die wij gaan serveren tijdens de Kerst. Onze wijnexpert Chris Bos is gestart met een voorselectie van wijnen die het best gaan passen bij deze gerechten.

Kerst lunch of diner

Op 24 december, Kerstavond serveren wij een 5, 6 of 7 gangen diner. Op eerste Kerstdag zijn wij open voor een 3,4 of 5 gangen lunch en in de avond serveren wij een 5, 6 of 7 gangen diner.

  • Lunch: binnenkomst van 12:00 uur tot 13:30 uur; Einde lunch is om 17:00 uur
  • Diner: binnenkomst van 18:00 uur tot 20:00 uur

Reserveren is nu mogelijk maar er zijn maar een beperkt aantal couverts beschikbaar. Wil je voor een kleine groep reserveren, bel ons dan op 036 5404040 (van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 - 12:00 uur en 14:00 - 17:30 uur).
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van de mogelijkheden.
 

Reserveer nu via onderstaande knop

RESERVEER

 

Zakelijk Kerstdiner

Zodra het einde van het jaar nadert kunnen we vaak maar aan één ding denken; Kerst en een eindejaarsfeestje met de collega's.

De kerstdagen draaien onder andere om gezelligheid, geluk en gezondheid. En wat is er leuker dan dit bijzondere moment samen met jouw collega’s van het werk te vieren tijdens een eindejaars lunch of diner? Geniet met elkaar van elkaar, blik terug op het afgelopen jaar en kijk vooruit naar 2022. 

Laat je in de watten leggen en geniet van een heerlijke Tasting Menu bedacht door Chef Lars Bertelsen en zijn team. Met een overheerlijke wijn pairing welke is gematcht door de Sommelier. Geniet van een lunch of diner die tot in de puntjes is verzorgd waarbij we al je senses zullen prikkelen. Wij denken graag met jou mee om het f einde jaars lunch, diner of feestje tot een groot succes te maken.

Geschikt voor kleine en grotere groepen

CONTACT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Zo blijft u altijd op de hoogte van nieuws en aanbiedingen