Ben jij al nieuwschierig naar de feestelijke mogelijkheden die wij dit jaar met kerst zullen bieden? 

Kerstfeest 2021

Bakboord kerstdiner bij je thuis!

Tijdens Kerst willen we in goed gezelschap van familie en/of vrienden, lekker eten en genieten van bijzondere wijnen. Wij hebben een keus moeten maken en zullen, net zoals vorig jaar, alleen maar afhaal gaan doen van het Kerstmenu. De Chef Lars Bertelsen en zijn team heeft een geweldig kerstmenu samengesteld, door ons voorbereid en door jullie thuis afgemaakt. Wij hebben dat deel van de thuisbereiding zo simpel mogelijk gemaakt zodat iedereen het kan. Onze wijnexpert Chris Bos is gestart met een voorselectie van wijnen die het best gaan passen bij deze gerechten.

BESTEL HIER

 

Kerst lunch of diner

bij je thuis

 

Op 24, 25 en 26 december kan je jou kerst 4 of 5 gangen menu bij ons ophalen. Op 24 december van 13:00 tot 17:00 en op eerste en tweede Kerstdag van 13:00 tot 15:00.
Reserveren is nu mogelijk maar er zijn maar een beperkt aantal boxen beschikbaar. Heb je vragen mail of bel ons dan op 036 5404040 (van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 - 12:00 uur en 17:00 - 19:00 uur).
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van de mogelijkheden.

Bestel nu het kerstmenu

Kerstdiner Cadeau

Zodra het einde van het jaar nadert kunnen we vaak maar aan één ding denken; Kerst en een eindejaarsfeestje met de collega's.

De kerstdagen draaien onder andere om gezelligheid, geluk en gezondheid. Helaas lukt het dit jaar niet om dit bijzondere moment samen met jouw collega’s van het werk te vieren. Leg je medewerkers in de watten en laat ze genieten van een heerlijke Kerst diner bedacht door Chef Lars Bertelsen en zijn team. Met een overheerlijke wijn pairing welke is gematcht door de Sommelier. Maak de kerstdagen speciaal voor je medewerkers en geef ze een kerstdiner cadeau! Voor meer informatie mail: info@brasseriebakboord.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Zo blijft u altijd op de hoogte van nieuws en aanbiedingen