Menu

Het menu wordt beïnvloed door het seizoen en wat lokale leveranciers kunnen leveren. Nieuwe kooktechnieken, nieuwe smaak (Umami),  nieuw (her)ontdekte specerijen, gebruik van Kombucha (fermenteren van thee wat wij zelf maken) en nog zoveel meer geeft heel veel inspiratie voor nieuwe gerechten. Alle producten worden door ons zelf gemaakt, van het brood bij het voorgerecht tot de friandises die wij serveren bij de koffie.

Borrels & Bites

Geniet van de mooiste wijnen, heerlijke coctails en chef's borrel bites

 

MENU

 

De lunchkaart

Lunchen kan relaxed en comfortabel of snel en op tijd terug op kantoor. Geniet van een 2, 3, 4 of 5-gangen lunch of maak je keuze uit de à la carte kaart.

 

 

De dinerkaart

Het befaamde Chefs menu heeft een keuze uit 4 tot 7-gangen en wordt zéér gewaardeerd door onze gasten. De 'à la carte' menukaart heeft naast de klassiekers meer uitgesproken en vernieuwende gerechten wat garant staat voor een topervaring.