Menu

Het menu wordt beïnvloed door het seizoen en wat lokale leveranciers kunnen leveren. Nieuwe kooktechnieken, nieuwe smaak (Umami),  nieuw (her)ontdekte specerijen, gebruik van Kombucha (fermenteren van thee wat wij zelf maken) en nog zoveel meer geeft heel veel inspiratie voor nieuwe gerechten. Alle producten worden door ons zelf gemaakt, van het brood bij het voorgerecht tot de friandises die wij serveren bij de koffie.

Wij zijn geopend vanaf 11:00 uur en serverende gerechten tussen 12:00 en 16:45 uur.

Dit zijn moeilijke tijden voor onze gasten en voor ons. Om alle gasten toch een geweldige ervaring te geven heeft de chef heeft het mooiste van het diner en de lunch gecombineerd in de DINCH.

Aankomst van 12:00 tot 15:30 uur, online te reserveren: Er is een keuze uit de a la carte en het Chefs Experience 2 tot 7 gangen menu. Laatste keukenbestelling om 16:00 uur.
7 gangen is te bestellen tot 13:30 uur, 6 gangen tot 14:00 uur, 5 gangen tot 14:30 uur, 4 gangen tot 15:00 uur, 3 gangen tot 15:30 uur en 2 gangen is te bestellen tot 16:00 uur.
Alle gasten moeten helaas om 17:00 uur buiten zijn.

 

Borrels & Bites

Geniet van de mooiste wijnen, heerlijke coctails en chef's borrel bites

 

MENU

 

De lunchkaart

Lunchen kan relaxed en comfortabel of snel en op tijd terug op kantoor. Geniet van een 2, 3, 4 of 5-gangen lunch of maak je keuze uit de à la carte kaart.

 

 

De dinerkaart

Het befaamde Chefs menu heeft een keuze uit 4 tot 7-gangen en wordt zéér gewaardeerd door onze gasten. De 'à la carte' menukaart heeft naast de klassiekers meer uitgesproken en vernieuwende gerechten wat garant staat voor een topervaring.