Voor elke dag is er een waanzinnig mooi 3-gangen menu te bestellen. Wij doen de boodschappen en koken. Het enige wat jij hoeft te doen is de finishing touch. Perfect voor de winter maanden! Dus, wil je in deze donkere dagen thuis lekker eten, geen boodschappen doen en niet teveel hoeven te ‘koken’? Aarzel dan niet en bestel. En wil je extra uitpakken? Bestel dan een van de mooie wijnen of Champagne. Op maandag tot en met donderdag kan je ook de gerechten los bestellen zoals alleen een hoofdgerecht. 

Chefs Menu

Er is keuze uit een wekelijks wisseld 3 of 4-Gangen . Per gang zijn er meerdere gerechten waar je uit kan kiezen. Alle gerechten zijn ook los te bestellen. Bijvoorbeeld alleen het hoofdgerecht als je geen tijd hebt om te koken en toch snel en goed wilt eten.

High Tea

Je kan nu ook ons succesvolle High Tea in huis halen en is er een speciale high tea voor je (klein)kinderen.   

Dieetwensen en allergieën

Zoals je van ons gewend bent zijn wij in de gelegenheid om met bijna alle dieetwensen en/of allergieën rekening te houden, vergeet dit niet bij de bestelling te vermelden!  

De warme gerechten zijn voorgegaard en per stuk verpakt in vacuümzakken die door jullie kort opgewarmd moeten worden in een pan heet water, stoomoven of oven. Duidelijke instructies zijn ingesloten bij levering.

Daarnaast bieden wij diverse wijnen aan tegen een zeer gereduceerde prijs. Voor alle informatie over de menu's, bites en wijnen;
bekijk hier de menukaart en bestel.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Bestellen en betalen gaat alleen via de bestel button hieronder. Wij kunnen helaas geen telefonische bestellingen accepteren.

  • Afhalen dient te gebeuren bij de ingang van het restaurant op afgesproken tijd en dag (diner tussen 15:00 en 19:00 uur en High Tea tussen 11:00 en 12:00 uur)

  • Wij hanteren alle noodzakelijke hygiënische maatregelen opgelegd door de overheid.

  • Het diner wordt geleverd in een handige meeneem verpakking voorzien van instructies en foto's.

  • Wij bezorgen alleen in Almere mits besteld op de dag voor 12:00 uur. Bezorging gebeurt op de dag zelf tussen 17:30 en 19:00 uur volgens route.

    Bezorgen kost € 5,00 per bestelling.

  • Wij zijn telefonisch bereikbaar op 036 5404040 van 13.00 uur tot 17:00 uur. Van 11:00 tot 21:00 uur bereikbaar via Facebook Messenger

 Bestellen