De chefs van onze restaurants; Brasserie Bakboord en Senses Restaurant hebben de handen ineengeslagen. Ondanks de sluiting willen wij jullie toch de gelegenheid bieden om 'uit eten thuis te gaan ervaren'. Op het niveau wat je van ons gewend bent bieden wij een keuze aan van vier voorgerechten, drie hoofdgerechten en twee desserts. 

Helaas komt het vaak voor dat geleverde warme hoofdgerechten al (deels) zijn afgekoeld. Daarom kiezen wij voor de sous-vide optie. De hoofdgerechten zijn per stuk verpakt in vacuümzakken die door jullie opgewarmd worden in een pan heet water of stoomoven. Een erg simpel systeem, door iedereen uit te voeren die topkwaliteit garandeert en uiteraard een warm hoofgerecht. Instructies zijn ingesloten bij levering.

Pinkster 3-gangen menu inclusief amuse, brood en boter voor € 32,50 p.p.

Daarnaast bieden wij wijn aan tegen een gereduceerde prijs en zijn de gerechten ook los te bestellen. Bekijk hier de menukaart.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Bestellen en betalen gaat alleen via de bestel button hieronder. Wij kunnen helaas geen telefonische bestellingen accepteren, sorry.

  • Afhalen dient te gebeuren op afgesproken tijd en dag (tussen 15:00 en 20:00 uur)

  • Wij hanteren alle noodzakelijke hygiënische maatregelen opgelegd door de overheid.

  • Het diner wordt geleverd in een handige meeneem verpakking voorzien van instructies en foto's.

  • Afhalen voorzijde restaurant. Houd 1.5 meter afstand van elkaar en van ons!

  • Wij bezorgen alleen in Almere Haven mits besteld de dag ervoor voor 22:00 uur. Bezorging gebeurt op de dag zelf tussen 15:00 en 20:00 uur. Bezorging is kosteloos vanaf een besteding van € 32.50, anders € 3,50 met een minimale besteding van € 15,00.

  • Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-25497164 van 15.00 uur tot 20:00 uur.

***In verband met de voorbereidingen voor onze heropening op 1 juni hebben wij enkel nog
beschikbaarheid voor Vrijdag 29 mei, zaterdag 30 mei en zondag 31 mei.
Bedankt voor jullie vertrouwen in ons. Wij verwelkomen jullie graag weer snel in Bakboord!***

Bestel nu