Groepsmogelijkheden

Wil je voor een groep gasten een lunch, diner, receptie of feestavond organiseren in Almere Haven? Uiteraard wil je het erg goed verzorgd hebben. Wellicht heb je behoefte aan professionele ondersteuning omdat je zelf niet veel ervaring hebt. Samen met jou organiseren wij een zeer succesvol event. In de zomermaanden kan er ook buiten op een van de drie terrassen gegeten of geborreld worden.

De maximale capaciteit voor een 'seated diner' is 80 gasten, 'walking dinner' is 125 gasten en voor een receptie 175 gasten. Wij garanderen dezelfde ervaring en kwaliteit voor individuele gasten als voor groepen.

Er is gratis eigen parkeergelegenheid aanwezig!

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op via onderstaand formulier om de mogelijkheden te bespreken. Binnen één werkdag nemen wij contact met jou op.

 


4-uurs arrangement vanaf € 21,50 pp, koffie/thee, water, flipover, frisdrank etc. 8-uurs arrangement vanaf €43,50, lunch bestaande uit 2-gangen lunch, koffie/thee, water, flipover, frisdrank etc. Genoemde prijzen zijn exclusief zaalhuur. Uiteraard maken wij offertes op maat, toegespitst op jouw wensen.