Groepsmogelijkheden

Wil je voor een groep gasten een lunch, diner, receptie of feestavond organiseren. Uiteraard wil je het erg goed verzorgd hebben. Wellicht het je behoefte aan professionele ondersteuning omdat je zelf niet veel ervaring hebt. Samen met jou organiseren wij een zeer succesvol event. In de zomermaanden kan er ook buiten op een van de drie terrassen gegeten of geborreld worden.

 

De mooiste dag van jullie leven, trouwen in Brasserie Bakboord

Jullie zoeken een mooie romantische trouwlocatie aan het water? Brasserie Bakboord is dé trouwlocatie van Almere, zowel voor de huwelijksvoltrekking als voor de receptie, het diner en het feest. 

In overleg met jullie wordt een geheel verzorgd programma opgesteld. Wij geven jullie graag in een persoonlijk gesprek meer informatie over de mogelijkheden. Wij zouden het geweldig vinden om jullie wensen te realiseren en jullie een unieke en onvergetelijke trouwdag te bezorgen.  

De maximale capaciteit voor een diner is 80 personen en voor een staande receptie 150 personen. Wij garanderen dezelfde ervaring en kwaliteit voor groepen als voor individuele gasten.


Neem contact met ons op via onderstaand formulier om de mogelijkheden te bespreken. Binnen één werkdag nemen wij contact met jou op.

 


Een high tea is de ultieme gelegenheid voor een gezellig samenzijn met uw partner, vrienden of familie. Dagelijks serveren wij tussen 13.00 uur en 16.00 uur een high tea, bestaande uit een zoete en hartige kleine gerechtjes van uitsluitend verse producten vanaf € 21,50 per persoon. Ook erg populair om zo je baby shower te vieren!

Lees meer