Door de nieuwe Covid-19 maatregelen zijn wij dicht. Wel kan je High Tea bestellen voor thuis. Meer info vindt je hier

 

High Tea

Een high tea is de ultieme gelegenheid voor een gezellig samenzijn met je partner, vriendinnen of familie. Het is ook erg trendy om je baby shower tijdens de high tea te vieren! Of je moeder trakteren voor haar verjaardag, gezellig samen verwend worden!

Brasserie Bakboord is gelegen op een prachtige locatie in de havenkom van Almere Haven met uitzicht op het Gooimeer en bij uitstek dé high tea locatie van Almere! Parkeren doe je op onze parkeerplaats gratis!

Dagelijks serveren wij  high tea vanaf € 24,50 per persoon. Aankomst tussen 12:30 en 13:00 uur en duurt tot ca. 15:30 uur. We serveren de High-Tea zowel binnen als met mooi weer buiten op een van de 3 terrassen.

 

Waaruit bestaat de high tea?

Er wordt gestart met diverse zoete gerechten en vervolgens serveren wij diverse hartige gerechten.

Tijdens de high tea sereveren wij diverse soorten verse thee zoals Earl Grey, Rooibos Citrus, Ceylon, Oolong, Maroccan Mint, Groene thee, etc.

Uiteraard kan er ook andere drankjes besteld worden.

 

Champagne?

Maak uw high tea nog feestelijker met een extra glas Cava of Champagne. De totaal prijs voor de High Tea komt dan op €30,50 incl. een glas Cava of
€34,50 incl. een glas Champagne per persoon. 

 

 Losse thee voor de ultieme beleving (Norwood - Sri Lanka).

Losse thee is een product waarmee wij echt het verschil maken. De thee in pure vorm zorgt voor een unieke individuele theebeleving en neemt de theedrinker mee naar het land van oorsprong. Norwood is vernoemd naar de theeplantage waar de thee vandaan komt. Alle thee wordt handmatig geplukt en verwerkt en verpakt in Sri Lanka zelf. Zo blijft het werk in hun eigen land en behoudt onze thee haar kwaliteit, versheid en smaak. 100% Fairtrade en 100% Biologisch.

 

Reserveren

Alle ingrediënten voor het bereiden van de producten kopen wij vers in. Reserveren voor de high tea is daarom noodzakelijk en alleen telefonisch op 036-5404040.

 

Allergenen

Geef bij de reservering al aan of er allergenen zijn zoals suikervrij, lactose,- gluten,-  notenallergie of andere relevante informatie. Voor deze uitzonderingen zijn wij soms genoodzaakt een kleine meerprijs te moeten berekenen.

 


Gezellig met je vriendinnen samen je babyshower vieren! Onder het genot van een glaasje bubbels je eerste cadeau'tjes uitpakken van je aankomende baby.