Schitterend gelegen aan de havenmond van de jachthaven in Almere Haven en het Gooimeer. Dagelijks serveren wij lunch, diner en High Tea.

Chefkok Tim van Kruining en Sous-Chefkok Raffael Puliga zijn gespecialiseerd in bijzondere gerechten die het culinaire vakmanschap van het keukenteam onderstrepen. De gerechten zijn gemaakt van dagelijks verse en waar mogelijk, duurzame ingrediënten.

Sander Nordsiek, Chris Bos en Cynthia Degenhardt en hun team zijn professionals die met de juiste adviezen over de gerechten en bijpassende wijnen zorgen voor een heerlijke lunch of diner.

Dat Brasserie Bakboord goed bezig is blijkt wel: nummer 1 op TripAdvisor en voor 2019 staan wij in de LEKKER500 beste restaurants van Nederland, vermelding in de Gault&Millau en hebben wij de felbegeerde Bib Gourmand ontvangen als het enige restaurant in Flevoland.

Er is ruime parkeergelegenheid (gratis) en makkelijk te bereiken met openbaar vervoer of fiets.

Maak je keuze en geniet! Wij kijken ernaar uit om jou een fantastische culinaire beleving te geven!

  • Geniet van een 2-gangen tasting lunch voor €29 of maak je keuze uit de à la carte kaart. 

    Ook zijn er vele sandwiches zoals Desembrood met gerookte zalm, roomkaas, biet en bieslook, Club Sandwiches, diverse salades, soep en nog veel meer op de lunchkaart.

     

    RESERVEER NU

  • Brasserie Bakboord vindt het serveren van de juiste wijnen en dranken even belangrijk als de ‘food art’ op je bord. Een mooi en passend glas wijn maakt van ieder gerecht een ware belevenis. Voor de meeste foodlovers is de perfecte wijn/spijs combinatie een absolute must.

     

    Het enthousiaste restaurantteam en ook wijndeskundigen adviseren jou daarom graag over het aanbod van biologische en duurzame wijnen uit de meest onverwachte delen van de wereld, waarvan er meer dan 10 per glas worden geserveerd.

     

    wijnkaart.

  • Bij Brasserie Bakboord gaat het niet alleen om de perfecte smaakcombinatie en opmaak maar ook kwaliteit & duurzaamheid spelen een grote rol. De chef selecteert en koopt producten zoveel mogelijk bij lokale leveranciers die dezelfde waarden hanteren als het restaurant. Denk aan biologisch verantwoord, duurzaam ondernemend en vooral vers. Zo kweken wij onze eigen groenten in samen werking met onze "volkstuin onder glas". Ontdek ingrediënten waarvan je nooit dacht deze te eten. Verwacht het onverwachte.

Nu Reserveren



Telefonisch reserveren

Bellen kan ook op 036 540 40 40.

Geeft het reserveringssysteem aan dat we vol zijn bel ons. Vaak lukt het dan nog wel om een tafel te reserveren.

Heb je een voedsel-allergie of speciaal dieet, geeft dit dan tijdens het reservering door zodat wij er maximaal rekening mee kunnen houden.

Tot 8 personen kunt u à la carte dineren.

Vanaf 9 personen werken wij met menusuggesties. 


Een high tea is de ultieme gelegenheid voor een gezellig samenzijn met uw partner, vrienden of familie. Dagelijks serveren wij tussen 13.00 uur en 16.00 uur een high tea, bestaande uit een zoete en hartige kleine gerechtjes van uitsluitend verse producten vanaf € 21,50 per persoon. Ook erg populair om zo je baby shower te vieren!

Lees meer

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Tijd om indruk te maken op je geliefde met een diner waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Enige wat jij hoeft te doen is een tafel reserveren en wij doen de rest. Voor Valentijn serveren wij een vast menu bestaande uit: Aperitief (glas rose mousserende wijn, 4-gangen menu, 1 fles water en na afloop Koffie Surprise. Dit alles voor € 65 per persoon.

  • quote

    Goed restaurant + service. Warme sfeer na de verbouwing, wij zijn hier op eerste dag geweest. Wij gaan zeker opnieuw eten bij Bakboord....

    Olivier, ()

  • quote

    Gisteren voor de eerste keer sinds jaren weer eens bij Bakboord gegeten en dan maar gelijk het kerstdiner. En het was in één woord geweldig. De bediening, de wijnen bij de gerechten pasten goed bij elkaar en het eten was groots!...

    Frans Heijmans, ()

  • quote

    Met drie personen voor een zakenlunch geweest. De ontvangst en bediening was correct. Het verassings 2-gangen menu smaakte prima. Een aanrader....

    Rene, ()

  • quote

    Mijn keuze was gevallen op de bib gourmand menu. Alle gerechten waren mooi samen gesteld, ik was dol enthousiast over mijn dessert!...

    Artie, ()

  • quote

    We hebben weer heerlijk gegeten, komen hier al vele jaren. Zeer vriendelijk personeel goede sfeer. Door wisseling van eigenaar duidelijk te merken dat het personeel met een nieuwe uitdagen bezig is om Bakboord opnieuw op de kaart...

    Louis, ()

  • quote

    mooie avond gehad, met echt prima gerechten, aan alle details was gedacht, alles zeer smaakvol en vers. Suggestie, het broodje vooraf mag best warm geserveerd worden (en ietsjes verser)...

    Hajo, ()

  • quote

    Vanwege een verjaardag gingen wij naar Bakboord en dat werd een fantastische avond. We hebben genoten van heerlijke gerechten (zwezerik, zeewolf, creme brulee om maar wat te noemen) maar het was vooral de bediening die het af maak...

    Ouagadougou, ()

  • quote

    Ontzettend gastvrij ontvangen en heerlijk gegeten. Kiezen uit de originele gerechten was lastig! Fijne ambiance, een avond ontspannen en genieten....

    Irena, ()

  • quote

    Locatie is geweldig. Het personeel is vriendelijk en heeft kennis van zaken. Advies over bijpassende wijnen is goed, waar door alles in balans is. Een echte aanrader. Komen hier al 18 jaar en met de nieuwe eigenaar is alles bij he...

    Joyce, ()

  • quote

    Een heerlijke High tea gehad. met een groep van 9 eerst te goed gedaan aan zoete lekkernijen. de muffins waren nog warm toen deze gereserveerd werden. De hartige hapjes waren nog lekkerder. Vooral de quiche was zalig...

    Monique, ()

Meer reviews
Bekijk de Instagram gallery