Wij zijn open om onze gasten nu 'uit eten thuis' te laten ervaren. Ook verzorgen wij op locatie catering.

Veiligheid staat voorop en Koninklijke Horeca Nederland heeft een protocol opgesteld  die wij allemaal moeten respecteren. Meer informatie kan je hier vinden.

Schitterend gelegen aan de havenmond van de jachthaven in Almere Haven en het Gooimeer. Dagelijks serveren wij lunch en diner in het restaurant of op een van de drie terrassen aan het water.

Chefkok Stefan Gasman is gespecialiseerd in bijzondere gerechten die het culinaire vakmanschap van het keukenteam onderstrepen. De gerechten zijn gemaakt van dagelijks verse en waar mogelijk, duurzame en lokale ingrediënten.

Het restaurant team onder leiding van Chris Bos zijn professionals die met de juiste adviezen over de gerechten en bijpassende wijnen zorgen voor een voortreffelijke lunch of diner.

Dat Brasserie Bakboord goed bezig is blijkt wel: top 3 notering op TripAdvisor in Almere. Nog trotser zijn wij op de toekenning voor 2020 van de Bib Gourmand van Michelin (als enige restaurant in Flevoland), wederom opgenomen in de LEKKER500 beste restaurants van Nederland en 12 punten in de Gault&Millau gids.

Er is ruime parkeergelegenheid (gratis) en makkelijk te bereiken met openbaar vervoer of fiets.

Er is een korte aanlegsteiger voor degene die met de boot willen komen. Er is genoeg ruimte voor passanten in de haven tegenover Brasserie Bakboord. Met 3 minuten lopen ben je bij ons en kan je genieten op het terras met uitzicht over de haven en je boot.

 

Maak je keuze en geniet! Wij kijken ernaar uit om jou een fantastische culinaire beleving te geven!

 

 • Geniet van een 2, 3 of 4-gangen lunch vanaf €29 of maak je keuze uit de à la carte kaart. 

  Ook hebben we een lunchkaart met gerechten die spannend zijn en een uitdaging om te proeven. Nieuwsgierig geworden...kijk hier maar even op de lunchkaart.

   

  RESERVEER NU

 • De chef selecteert en koopt producten zoveel mogelijk bij lokale leveranciers. Denk aan biologisch verantwoord, duurzaam ondernemend en vooral vers. Zo kweken wij onze eigen groenten in samen werking met onze "volkstuin onder glas". Ontdek ingrediënten waarvan je nooit dacht deze te eten. Verwacht het onverwachte.Vanwege de Corona crisis zijn alle restaurants en bars voor langere tijd gesloten. Volgens de berichten van de heer Rutte zouden wij wellicht op 19 januari weer open mogen. Echter, wij denken dat het pas 1 maart mogelijk wordt.

 

Uit eten thuis

Gedurende de sluiting willen wij jullie wederom de gelegenheid bieden om “uit eten thuis" te gaan ervaren. Meer info vind je hier.

Gesloten

Wij zijn gesloten van 27 tot en met 30 december. 31 December is er alleen afhaal. 1 Januari zijn wij gesloten en vanaf 2 januari is er weer afhaal van overheerlijke 3 en 4-gangen diners en starten wij ook met alleen hoofdgerechten.

 

Voor als we weer open mogen

Graag online reserveren. Is er geen beschikbaarheid, bel dan met 036 5404040 en wellicht kunnen wij je toch van dienst zijn. Door Covid-19 crisis en de actuele veranderingen moeten wij allemaal rekening houden met spelregels.

Lunch

Vanaf 12:00 uur tot 16:00 uur  

Diner

Vanaf 17:30 tot 22:00 uur.  

Terras

Vanaf 12:00 uur tot 22:00 uur

Bij mooi weer worden de reserveringen voor binnen automatisch naar buiten overgezet met zelfde aankomsttijd en aantallen. Verslechtert het weer is er altijd plaats binnen.

Heb je een voedsel-allergie of speciaal dieet, geeft dit dan tijdens het reserveren door zodat wij er maximaal rekening mee kunnen houden.   

Helaas zijn honden alleen op het terras welkom en kunnen ze niet mee naar binnen!

                             

         

Dinerarrangement met overnachting

Overnachten en 'in room dining experience' is wel mogelijk in ons bedrijf in Amsterdam; The Albus Hotel. Immers, hotelgasten kunnen wel genieten van een fantastisch diner in hun hotelkamer. Klikt hier voor meer info en schitterende aanbiedingen.

 


 • quote

  We hadden een heerlijke dag uitgekozen om lekker op het terras te dineren en het was GE-WEL-DIG! We hebben ontzettend van onze avond genoten. We hadden voor 5 gangen gekozen. Iedere gang was een plaatje en heerlijk! Bedankt vo...

  ShawnaCaithlin, ()

 • quote

  Wij komen al jaren in brasserie bakboord. Een heerlijke plek om te lunchen of te dineren. Geschikt voor een simpel maar kwalitatief broodje of borrelhapje als lunch, maar waar wij steeds voor blijven terugkomen is de bijzondere...

  Rval1975, ()

 • quote

  Beste restaurant van Almere! Na weken van gesloten horeca door Corona konden we het eerste weekend van juni eindelijk weer uiteten! Om dit moment te vieren kozen wij ervoor om naar Brasserie Bakboord te gaan. We wilde ons laten...

  Sandy, ()

 • quote

  De service en het eten was echt een beleving. Heerlijke wijnen welke passend waren bij de prachtige gerechten. Het beste restaurant in Almere...

  , ()

 • quote

  Geweldig genoten van het viergangen diner. Alle gerechten zijn of al helemaal klaar of je maakt het af in de oven of verwarmt het in een pan met heet water. De smaak is uitstekend en voor mij was de aspergesoep echt geweldig lek...

  EricV, ()

 • quote

  Verrukkelijke 3 gangen lunch gehad tijdens een zonnige dag, dus we konden lekker op het mooie terras zitten aan het water. Omdat we niet konden kiezen van de a la carte zijn we voor een verrassingsmenu gegaan. Heerlijke zalm voora...

  Renee, ()

Meer reviews