De menukaart is samengesteld door Stefan Gasman en het keukenteam. Zij laten zich inspireren door een selectie van de beste biologische en duurzame ingrediënten, liefst lokaal. Je zult verrast staan van alle nieuwe texturen en smaken.

Creëer de ultieme Brasserie Bakboord beleving door je gerechten te combineren met het wijnarrangement. Het professionele restaurantteam onder leiding van Chris Bos staat klaar om je van de best passende en smaakvolle wijnen te voorzien. Geniet van ongedwongen gezelligheid en een persoonlijke en professionele service. Ook op het terras!

Van Michelin hebben wij wederom de Bib Gourmand 2021 gekregen. Een zeer eervolle toekenning en een beloning voor de kwaliteit geleverd door het keukenteam en de bedieningsbrigade. Wij serveren een 2, 3 of 4 gangen Chefs Menu voor de lunch en voor het diner 3, 4, 5, 6 of 7 gangen Chefs Menu wat garant staat voor top ervaring.


Dinerkaart Lunchkaart Wijnkaart