Gault&Millau vermelding

Gault&Millau vermelding
3 december 2018

Brasserie Bakboord is opgenomen in de Gault&Millau gids 2019.  Naast de vermelding in de Lekker 500 en het verkrijgen vn de Bib Gou...

Verder lezen
Onze stagiair Stefan

Onze stagiair Stefan
16 november 2018

Hi, ik ben Stefan 21 jaar, sinds 17 augustus werk ik als stagiair bediening bij Brasserie Bakboord. Dit is voor mij een hele fijne stageplek...

Verder lezen
Even voorstellen, Denise!

Even voorstellen, Denise!
5 november 2018

Ik ben Denise, als klein meisje liep ik al met hapjes rondt, en wilde het iedereen naar hun zin maken. Al snel begon mijn eerste stage in ee...

Verder lezen
Even voorstellen

Even voorstellen
30 oktober 2018

Graag willen wij jullie wekelijks voorstellen aan een van onze collega's vandaag de vuurdoop die wordt gedaan door Kelly!Mijn naam is Kelly,...

Verder lezen
Nieuwe zalen klaar

Nieuwe zalen klaar
12 september 2018

Sinds kort zijn de 2 zalen opnieuw ingericht. Weg zijn de stenen muren en in de plaats daarvan zijn ze eerste gestuukt en daarna behangen me...

Verder lezen
Asperges komen eraan

Asperges komen eraan
9 april 2018

Chefkok Tim is al volop bezig met het bedenken van de asperges gerechten. In ieder geval staat de klassieker; asperges, ham, eieren en gesmo...

Verder lezen
Kleine verbouwing afgerond

Kleine verbouwing afgerond
3 maart 2018

Na een zeer korte voorbereidingstijd, ook voor ons als nieuw eigenaars was het een kleine verrassing dat Brasserie Bakboord een week dicht g...

Verder lezen
Bib Gourmand 2018

Bib Gourmand 2018
1 januari 2018

Michelin heeft haar Bib Gourmands 2018 voor de Benelux bekendgemaakt. De gids verzamelt lievelingsrestaurants van de inspecteurs van de Mich...

Verder lezen