Brasserie Bakboord is verbouwd

Net een jaar na de overname van Brasserie Bakboord door de Almeerse horecaondernemer Taco van der Meer is Brasserie Bakboord van binnen geheel verbouwd. Werkelijk alles is aangepast en verfraaid. Shirley van der Meer, verantwoordelijk voor de inrichting zegt: “het moest een mooi kleurenspel worden van het zonlicht, via het water naar binnen gereflecteerd, mooi Italiaans mozaïek, de warme kleuren, de surrealistische fotokunst aan de wand en nog veel. Dit maakt van Brasserie Bakboord een restaurant waar wij erg trots op zijn”.

Daarnaast is er ook veel energie gestopt in het verbeteren van het culinaire aanbod. Met de nieuwe Chefkok Raffaele Puliga en Sous-Chefkok Stefan Gasman wordt er op hoog niveau gekookt. Ook is de wijnkaart flink onder handen genomen en is de wijn/spijs combinatie sterk verbeterd. Dat Brasserie Bakboord op de goede weg is blijkt wel; 1e plaats op TripAdvisor, opgenomen in de Lekker500 van beste restaurants in Nederland en 12 punten in de Gault&Millau ranglijst.

Voor Foodies de plek aan het Gooimeer.

Op zoek naar een prachtige plek aan het water voor een heerlijke lunch of smaakvol dineren? Dan is Brasserie Bakboord, gelegen aan het Gooimeer in Almere, het beste adres in Flevoland!