Chef kok Raffaelë stelt zich voor

Ik ben Raffaelë Puliga, en ik ben 37 jaar oud.

Sinds 1 febuari ben ik de nieuwe chef kok van Brasserie Bakboord. Ik ben al 16 jaar een gepassioneerd kok, half Italiaans, half Nederlands en koken is mijn hobby wat natuurlijk een super combinatie is. Doe dit ook graag door in mijn privé tijd voor mijn familie en vrienden te koken. Daarnaast heb ik een passie voor wijnen, bedenk nieuwe recepten voor gerechten en werk ze uit.

Eigenlijk denk ik 15 uur per dag aan koken, de rest van de tijd slaap ik. Verder hou ik er ontzettend van om collega's iets te leren in de keuken, mijn kennis over te dragen en ze te zien groeien in hun vakgebied.

Ik heb er ontzettend veel zin in om als chefkok te werken in Brasserie Bakboord en pak de uitdaging met beide handen aan. Samen met de bediening- en keukenteam een vernieuwende sfeer te brengen, in harmonie de zaak te draaien en het naar een next level te brengen.

Vriendelijke groet Raffaelë Puliga