Even voorstellen, Denise!

Ik ben Denise, als klein meisje liep ik al met hapjes rondt, en wilde het iedereen naar hun zin maken. Al snel begon mijn eerste stage in een lunchroom, ik werk nu al 20 jaar in de horeca. In het millennium jaar voelde ik me thuis bij Brasserie Bakboord, ik maakte mijn laatste jaar Hotelschool af en begon passie te krijgen voor wijn, en behaalde het svh wijncertificaat en slaagde als een van de jongste voor Vinoloog. 

Mijn liefde voor wijn gaat maar door en stopt nooit, elke maand proeven wij nauwkeurig de wijnen voor het 6 gangen Bib menu, en kiezen regelmatig nieuwe wijnen uit voor de wijnkaart. 

Ik ben gastvrouw, elke dag verwelkomen wij iedere gast met een lach en zijn we attent op de wensen van de gast. Met de kracht van het team van Bakboord zijn we zo ver gekomen dat het iedere dag zowel voor ons als de gasten een leuke ervaring is, van een bruiloft, jubileumfeest, babyshower met high- tea of een vergadering alles klopt tot in de puntjes. 
De attentie en gastvrijheid en natuurlijk de lekkerste wijn/ spijs combinaties zijn reden om Brasserie Bakboord, met het allermooiste uitzicht te bezoeken!
Samen met mijn partner en onze meiden wonen wij met veel plezier in Almere Haven! In onze vrije tijd Zeilen we graag, over het nabij gelegen Gooimeer.