Nieuws

Nieuw kindermenu voor onze kleine gasten speciaal voor de lunch.

24 januari 2024

Kinderen meenemen naar een gastronomisch restaurant maakt deel uit van hun opvoeding om nieuwe smaken te leren kennen en op ontdekking te gaan naar 'andere' gerechten.

Verder lezen

Restaurant Bakboord is weer een halve punt gestegen in de prestigieuze Gault & Millau gids.

5 februari 2024

Vandaag is de nieuwe gids uitgekomen en is Restaurant Bakboord weer met een halve punt gestegen en heeft daarmee 13.5 punten behaald. Hiermee staat Restaurant Bakboord wederom als beste restaurant van Almere en Flevoland in de lijst.

Verder lezen

Sinterklaas intocht!

18 november 2023

Afgelopen zaterdag kwamen Sint en zijn vrolijke Pieten per boot langs Restaurant Bakboord!

Verder lezen

Lekker 500

8 november 2023

Restaurant Bakboord in de havenkom is als enige Almeerse restaurant opgenomen in de Top 500 van Lekker.

Verder lezen

Haring Party 2023

21 juni 2023

Bijna 250 bezoekers werden op 21 juni  2023 ontvangen met een overheerlijke prosecco en uiteraard dagverse Haring.

Verder lezen

Prijzen lunchmenu verlaagd

4 april 2023

Vanaf 4 april zijn de prijzen van het Chefs Experience menu voor de lunch verlaagd.

Verder lezen

Blije gezichten in Almere

18 februari 2023

VRIJ bezoekt elke week een restaurant dat naar verwachting de moeite waard is vanwege de ambiance, de service en natuurlijk het eten! Dit keer restaurant Bakboord in Almere.

Verder lezen

Restaurant Bakboord aspirant lid van Jeunes Restaurateurs.

1 juli 2022

Sinds 1 juli 2022 is Restaurant Bakboord aspirant lid van Jeunes Restaurateurs.

Bij ‘goed gedrag’ zal per 1 januari 2023 zal het aspirant lidmaatschap van Restaurant Bakboord omgezet worden naar een definitief lidmaatschap van JRE. Patty van der Meer, Sales en Marketing Manager, namens Restaurant Bakboord: “Wij zijn heel erg trots dat wij na jaren van hard werken eindelijk de erkenning krijgen van onze horecacollega’s, die wij zo verdienen.”

Verder lezen

Brasserie Bakboord heet vanaf nu Restaurant Bakboord

3 mei 2022

Sinds de overname in februari 2018 door Horecaondernemer Taco van der Meer heeft er een ware transformatie plaats gevonden van Brasserie naar Restaurant. Na diverse verbouwingen en een conceptverandering van brasserie naar Fine Dining kan er nu met trots gesteld worden dat Bakboord met recht restaurant genoemd mag worden.

Verder lezen

Uitbreiding in het menu 'de Chefs Experience'

12 maart 2022

Verder lezen