Restaurant Manager Chris Bos

Mijn naam is Chris Bos ben 47 jaar en woon in Almere, ben gastheer van beroep en zit al in de horeca sinds mijn 16de jaar. Mijn hobby`s zijn hardlopen, sauna, familie en lekker eten en nog veel meer.

Mijn functie is restaurantmanager tevens vinoloog en leermeester.

Het mooie aan mijn vak is het aansturen van de brigade en onze gasten een avond te verzorgen die ze bij ons horen te krijgen van begin tot eind en ook het vak van vinoloog is mooi of juiste adviezen te kunnen geven bij de gerechten.
Het mooie aan leermeester zijn is het begeleiden van leerlingen om mijn kennis en enthousiasme over te brengen naar hun om ze een goede basis te geven voor hun toekomst.
Ik werk sinds 5 juli 2000 bij Brasserie Bakboord dus al ruim 18 jaar eerst 1 of 2 keer per week en na een tijdje fulltime.
Bakboord is een bedrijf wat een goede uitstraling heeft, gemotiveerd personeel leuke gasten en het vak is zo divers van een kop koffie tot aan een diner en alles wat daartussen zit.Ik ben een geboren horeca man, mijn vader was hofmeester bij de marine dus het omgaan met gasten en bediening zat er al vroeg in.

Bij Bakboord moet je komen omdat wij voor elke gelegenheid die men graag wenst wij dit kunnen verzorgen High Tea / lunch / diner / bruiloft / borrel/ vergadering en nog veel meer is bij ons mogelijk.
Verder hoop ik dat Bakboord door blijft gaan op de voet zoals het nu gaat en nog mooier maken en dat elke gast het gevoel bij ons heeft hier kom ik graag weer terug.
Werken bij Bakboord is voor mij elke dag een plezier en doe dat met veel enthousiasme.