Beste concept om heerlijk thuis, luxe te dineren
10

Geweldig genoten van het viergangen diner. Alle gerechten zijn of al helemaal klaar of je maakt het af in de oven of verwarmt het in een pan met heet water. De smaak is uitstekend en voor mij was de aspergesoep echt geweldig lekker. Daarnaast ziet alles er top uit. De bijpassende wijnen maken het eten thuis in deze tijd helemaal af. Bedankt chefs voor het fantastische eten en goede uitleg erbij. Familie Visch

EricV


24 mei 2020

Heerlijk afhaal menu gegeten
10

Helaas zonder jullie sfeer en de voortreffelijke bediening toch heerlijk thuis gegeten Hebben we onze trouwdag toch kunnen vieren op een speciale manier Dank jullie wel en tot een volgende keer

Liek M


19 mei 2020

Heerlijk gegeten ondanks coronacrisis
10

Ondanks de sluiting kun je toch een 'uit eten thuis' ervaren. Op het niveau dat je van Bakboord gewend bent. Zij bieden een keuze aan van vier voorgerechten, drie hoofdgerechten en twee desserts en dat alles tegen een meer dan schappelijke prijs. Ik zeg doen!! Ze maken de beloofde ervaring en het niveau waar.

Maaike P


17 mei 2020

Heerlijk afhaalMenu
10

In deze corona tijd hebben we de tweede keer een menu afgehaald bij Bakboord. Echt heerlijk! Verfijnde smaak, goede instructies bij het diner. We hebben genoten van een heerlijk thuisdiner! En een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Een absolute aanrader. Bakboord bedankt!

jdebruin


10 mei 2020

Geweldig menu opgehaald, top alternatief voor uit eten gaan.
10

Geweldig menu opgehaald en uiteindelijk thuis uitgeserveerd. Het was helemaal top, van amuse tot aan de friandises. Hoewel we helemaal tevreden zijn is een kleine tip om de voorgerechten op een onderlegger te leggen, ik serveer het liever op een mooi bord dan op plastic en dat gaat nu wel heel lastig.

Marcel


3 mei 2020

Heerlijk 3 gangen afhaal menu
10

Vandaag, zoals vanouds, weer heerlijk gegeten, maar nu in de afhaalvariant Het 3 gangen menu, was uitstekend verzorgd, en zeer eenvoudig zelf te gereiden, alleen met warmwater de warme gerechten opwarmen Het zou mooi zijn, als jullie spoedig weer open zouden kunnen zijn, anders wellicht wat variatie in de keuze

Jchrisd


18 april 2020

Afhaal Paasdiner bij Bakboord
10

Met de Paasdagen wil je wat anders en door de Coronacrisis zijn de opties in de horeca beperkt. Met even Googlen kwamen we terecht bij Bakboord en de mogelijkheid van afhaal die ze bieden in deze periode. Wij hadden gekozen voor het volledige menu inclusief een borrelplankje. De gerechten zijn mooi verpakt en er is een duidelijke instructie voor de bereiding. Er was zelfs een amuse bijgevoegd; wat valt er nog meer te wensen dan bediening...

HenriV


14 april 2020

Fantastisch afhaal menu.
10

Gisteren het afhaal menu besteld, dit i.v.m sluiting door Corona. Het was fantastisch, mooi opgemaakte schalen, het warme gedeelte was door de duidelijke omschrijving prima klaar te maken. En alles was SUPER lekker ! Als zij weer normaal open zijn gaan we hier zeker nog eens eten.


11 april 2020

Afhalen tijdens Corona crisis
10

Gister het speciaal afhaal menu besteld. Het is een hele lekkere, en goede oplossing in deze tijd. 3 gangen en compleet met broodje, amuse en friandises Toch iets bijzonders om het lekkere eten uit dit mooie restaurant in je eigen huis te halen. Alles goed verpakt, duidelijke beschrijving van de chef en vers. Met dit etentje toch nog sfeer tijdens een verjaardag in deze bizarre tijd. In betere tijden gaan we zeker weer genieten in het restaurant!

John B.


7 april 2020

Goed verzorgd afhaalmenu
8

Goed verzorgd afhaalmenu Het menu was heel goed verzorgd, van amuse tot friandises. De uitleg is heel duidelijk, en door deze methode komt alles warm op je bord. De kwaliteit van de carpaccio met eendenlever was super. Het toetje vonden we heel verrassend; het zag er mooi uit en smaakte bovenal heerlijk! Ik hoop dat jullie de kaart regelmatig variƫren, dan komen we zeker nog eens! Succes!

Freedom


4 april 2020