Het was weer ouderwets lekker
10

We hebben de proef op de som genomen, nu de nieuwe eigenaar Taco van der Meer het restaurant voortzet met de zelfde “bemanning”. We hebben heerlijke gerechten voorgeschoteld gekregen. Een soort proeverij, die ons op voordelige wijze liet kennismaken met een aantal gerechten. Thema was vlees en vis. Heerlijk!

HarryD1000 (Nederland)


8 maart 2018

Klasse
10

Restaurant met een gemoedelijke en professionele sfeer. Komt dicht bij een Michelin sterren restaurant. Na veel gebeurtenissen die veel druk op het personeel heeft gelegd zijn ze steeds in staat geweest om een gastvrije ontvangst te bieden en een geweldige menu kaart: Chapeau !!

Jose V (United Kingdom)


8 maart 2018

Nieuwe eigenaar behoudt gelukkig het goede.
10

Met de nieuwe eigenaar en de "verbouwing" voelt alles toch als vertrouwd. Keuken en bediening zijn gelukkig van hetzelfde hoge niveau gebleven. We zijn weer een avond goed verwend.

Frts V (Neerland)


6 maart 2018

Biologische groenten heerlijk!
10

De locatie is prachtig aan het water gelegen, de kwaliteit van het eten is zeer hoog, Personeel kundig

Goldy4444 (Nederland)


22 januari 2018

Dineren met een groep
10

Fantastische service bij Bakboord we hebben heerlijk gegeten in een prima ambiance. We doen dit elk jaar en het is steeds weer een feestje.

Paul O (Nederland)


22 januari 2018

Zakelijke lunch met perfecte gerechten
10

De kwaliteit begint al als je binnen komt, de entree is warm en uitnodigend. Het bedienend personeel vriendelijk en weet hoe ze gasten moeten behandelen en het gevoel geven speciaal te zijn De lunch kaart is zeer goed en heel betaalbaar, ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat dit restaurant tot de top in de provincie Flevoland behoord Een echte aanrader als je goed wil eten met partner ,vrienden of relaties

Franklin H. (Nederland)


19 januari 2018