Bij Bakboord is elke bereiding van een hoogstaand niveau, dat zie je en dat proef je
9

Met vier personen voor lunch wezen eten bij Bakboord. Plaatsje op een van de terrassen met uitzicht op de haven. We kregen een nieuwe amuse van de chef, die heerlijk tongstrelend smaakte. Twee personen hadden hun keuze laten vallen op de bisque als vooraf. Voortreffelijk bereidt met coquille en gamba's. Ook de aspergesoep viel in de smaak. Vervolgens clubsandwich met gerookte zalm, steak tartaar en roodbaars als hoofdgerechten. Stuk voor stuk heerlijke gerechten en vooral de roodbaars mooi opgemaakt op het bord. Bij Bakboord is elke bereiding van een hoogstaand niveau, dat zie je en dat proef je.

WilliamG


2 juli 2019

Mijn Amerikaanse gasten waren zeer onder de indruk
10

Wat een heerlijk restaurant. Perfect klaargemaakte gerechten en een gastvrije bediening. Mijn Amerikaanse gasten waren zeer onder de indruk.

Maurice T


1 juli 2019

Terras prima plek om te vertoeven
8

Helaas de vissoep verkeerd gevallen, 2 dagen ziek. Lamsnek matig. Hoofdgerechten uitstekend. Terras prima plek om te vertoeven

FransS


30 juni 2019

Het nagerecht werd toen extra voor ons versierd (we vierden een jubileum)
7

We hebben hier wel vaker gegeten en we vinden het een van de betere restaurants van Almere. Deze keer helaas minder: we hadden een 4-gangenmenu en dat begon met twee heerlijke gangen, maar toen kwam het hoofdgerecht (diamanthaas) en dat was echt veel te zout. Ik heb dit gemeld aan het personeel. Eerst werd een nieuw hoofdgerecht aangeboden, maar daar hadden we geen behoefte aan. Het nagerecht werd toen extra voor ons versierd (we vierden een jubileum) en niet in rekening gebracht. Een nette oplossing, vonden we.

DirkV


29 juni 2019

Fijne zomeravond
8

Fijne zomeravond Vrijdag 28/6 hier weer eens wezen eten,komen hier al sinds de opening. Ambiance en ligging aan de havenmond,terrassen aan/op het water blijven geweldig vooral met mooi weer. Met komst nieuwe eigenaar wordt er langzamerhand een inhaalslag gemaakt, vooral op het wijn- spijs gebied. Al met al heerlijk gegeten,goed advies over wijnen en digestief en een fijne bediening en dat alles voor een reƫle prijs maakten het plaatje compleet. Klein puntje, wij vonden de koffie vroeger veel beter ,is persoonlijk uiteraard ,bij navraag werd ons verteld dat men aan het experimenteren is met nieuwe bonen, Wat ons betreft hanteer de gouden regel: Never change a winning team

986fransr


28 juni 2019

Uitstekende avond
10

De heren uit de keuken hebben er wederom weer voor gezorgd dat we een uitstekende avond hebben gehad met leuke smaak combinaties op bord en daarbij heerlijke glazen wijn van de gastheren/vrouwen. Heerlijke top avond!

RobinV


28 juni 2019

Wij zijn blij dat Bakboord weer helemaal terug is

Zondagmiddag lunch, geweldig weer, mooi terras aan de haven. Het eten was heerlijk en de bediening top. Wij zijn blij dat Bakboord weer helemaal terug is.

TrudyV


23 juni 2019

Zeer matige service.
7

Tim K


22 juni 2019

Eten was goed
9

Bediening was top. Eten was goed.

Patricia V


22 juni 2019

Verrast door de hoge kwaliteit
10

Wij waren lange tijd niet geweest en waren in het verleden regelmatige gast. We waren dan ook erg verrast door de hoge kwaliteit, o.i. beter dan in het verleden.

MartinV


15 juni 2019