altijd een feest
10

Het is altijd een feest om hier te dineren. prettige omgeving, uitstekende bediening en heerlijke gerechten, prachtig opgemaakt... Wij komen graag en zeker terug!

Chimpy


29 april 2019

Bakboord is een parel van Almere
9

Heerlijk gegeten, mooie gerechten, prachtig opgemaakt. Fantastische bijpassende wijnen. Met afwijkende wensen wordt flexibel omgegaan. Tweepersoons tafeltjes tegen de achtermuur vonden wij geen succes. Is erg rumoerig en je kijkt bij de buren op het bord. Een deel van het aanwezig personeel die avond was nog jong en lieten steekjes vallen. Complimenten voor Denise die alles weer in goede banen weet te leiden, waardoor je toch een perfecte avond hebt. Het eten en de beleving is zonder meer z'n prijs waard. Bakboord is een parel van Almere.

Peter


26 april 2019

Het was weer super
8

Ten opzichte van ons vorige bezoek was het weer super. Er liep nu ook weer personeel wat wij kenden van de "echte" Bakboord. Later kwam ook die irritante ober weer binnen. Dat blijft een mannetje dat wil opvallen en dan niet in positieve zin.

Fijnproever


24 april 2019

Goede prijs/kwaliteit verhouding
10

Heerlijk gegeten, mooie gerechten, heerlijke wijnen. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Martin


24 april 2019

Vernieuwd terras
10

Heerlijk buiten gezeten prachtig vernieuwd terras, heerlijke lunch heel vriendelijk personeel. Top locatie aan het water in de haven

Trudy


22 april 2019

Heerlijk gegeten en gedronken
9

Heerlijk gegeten en gedronken in een fijne sfeer met een correcte service/bediening. Is een echte aanrader om culinair te willen eten. Komen zeker weer terug.

Rob


22 april 2019

Wat duurder
9

Is wat duurder, maar eten is echt lekker

Wilco


21 april 2019

Altijd goed
10

Al jaren komen wij bij bakboord, altijd heerlijke gerechten en veel afwisseling in het menu. Bijpassende wijnen erbij, prachtige terrassen met uitzicht over het water en een goed gastvrij vast team in de bediening. Top plek, beste restaurant van Almere!

Anon


21 april 2019

Uitstekend restaurant
10

We waren langere tijd geleden al een paar keer in dit sfeervolle en mooi aan de haven gelegen restaurant geweest. Omdat we toen prima ervaringen hadden besloten we, onverwacht zonder reservering, er weer naar toe te gaan. Het was druk, maar dat bleek geen al te groot probleem. Het is, onder de nieuwe eigenaren, nog steeds een goede keuze. De bediening is vriendelijke en adviseerde ons goed. Voor- en hoofdgerechten en de wijn waren uitstekend van smaak. We hadden onder meer bisque als voor- en eendenborst en tournedos als hoofdgerecht. Al met al: een restaurant van klasse. We komen er zeker terug.

pwolf


20 april 2019

Teleurstellend
6

Eten was beetje teleurstellend,. Was vroeger beter. Bediening redelijk. Fantastische locatie!

Marja


20 april 2019