Eetcafe met grootheidswaan
6

Door de jaren heen hier meermaals geweest, echt creatief zal het nooit worden maar hebben altijd de basics van een visje en een vleesje op de kaart staan, wel voor de hoofdprijs. Je lijkt vooral te betalen voor de nodeloos ingewikkelde opmaak van de gerechten en het uitzicht over het water. Interieur is echt verouderd, niet qua kwaliteit maar de stijl verwacht je meer in een bruincafe of een feestzaal in de jaren 90. Personeel soms beetje uit de hoogte maar verder wel correct. Prima wijntjes altijd en op de smaak van het eten is weinig aan te merken.

Burgertrut


14 november 2018

heerlijk gegeten ter gelegenheid van ons huwelijksjubileum
9

Wederom heerlijk gegeten ter gelegenheid van ons huwelijksjubileum, wat we niet van te voren vermeld hadden. Maar na oplettendheid van het personeel toch een persoonlijke verrassing gekregen in de vorm van een beeldtenis op een bord gekregen, een erg leuk gebaar. Nogmaals, heerlijk gegeten, lekkere wijn erbij geserveerd en attent personeel. We komen zeker weer terug bij ons vertrouwde adres voor lekker eten in Almere Haven

D.B.


11 november 2018

Ontzettend gastvrij ontvangen!
10

Ontzettend gastvrij ontvangen en heerlijk gegeten. Kiezen uit de originele gerechten was lastig! Fijne ambiance, een avond ontspannen en genieten.

Irena


10 november 2018

Zijn aftershave bederft mijn etentje
6

Hoe vertel je één van leden van de zwarte brigade dat zijn aftershave mijn plezier in het eten bederft? Dat is zonde voor iedereen!

Eric


5 november 2018

Locatie is geweldig

Locatie is geweldig. Het personeel is vriendelijk en heeft kennis van zaken. Advies over bijpassende wijnen is goed, waar door alles in balans is. Een echte aanrader. Komen hier al 18 jaar en met de nieuwe eigenaar is alles bij het oude gebleven, wat wij zeer waarderen

Joyce


4 november 2018

heerlijk eten op een prachtige locatie
8

Vorige week gedineerd bij brasserie Bakboord. Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen.Locatie is erg sfeervol. Bediening was vlot en kundig. Vooraf de carpaccio met eendenlever gehad en als hoofd de albacore tonijn. Beide gerechten waren van uitstekende kwaliteit. We hebben genoten!

Joost


1 november 2018

Een high team met familie
8

Een heerlijke High tea gehad. met een groep van 9 eerst te goed gedaan aan zoete lekkernijen. de muffins waren nog warm toen deze gereserveerd werden. De hartige hapjes waren nog lekkerder. Vooral de quiche was zalig

Monique


31 oktober 2018

What a great diner we had yesterday night !!!
10

Not only the food was delicious, fine, tasty, well presented in a perfect environment but also the employees were so kind !!! After diner we couldn’t find a Uber or taxi, then Chris, a manager of the restaurant, proposed himself to bring us back to our hotel in Almere. It was so kind of him !!! Such an amazing experience this restaurant!!! Thanks for all ! We’ll be back !

Chris


29 oktober 2018

Zeer goed tot uitstekend.
10

Op 21-10 was ik voor het eerst bij Brasserie Bakboord. Mijn vader had het uitgezocht ivm viering verjaardag van hem en van mij. We werden werkelijk super ontvangen. Belangrijk is uiteraard het eten, bediening en de entourage. Zelden heb ik zo n prettige bediening ervaren. Het eten was van zeer hoge kwaliteit en met zorg bereid. De entourage was zonder meer uitstekend. Samengevat een echte aanrader op een super plek.( in de zomer ook nog geweldig een terras aan het water.) Niet onbelangrijk goede parkeer mogelijkheden.

John


21 oktober 2018

Sjiek
6

Eten sjiek maar niet mijn ding. Lokatie mooi aan de haven met mooi buitenterras. Binnen zweervol maar niet supergroot. Geschikt voor feestjes

Monique


13 oktober 2018