Heel erg lekker gegeten
10

Heel leuk restaurant aan het water. Leuk uitzicht. Heerlijk geluncht. 3 gangenlunch verrassingslunch gegeten voor 39 euro. Bestond uit gerookte zalm, hertenbiefstukjes en mango parfait. Alles mooi opgemaakt. Absoluut een aanrader. Lekkere wijnen

Henriette


9 januari 2020

Geweldige smaakbeleving
9

Wat een geweldige smaakbelevingen en fraaie opmaak van het tasting menu. Geweldig!! Fijne ambiance, prettige bediening en niet te vergeten de heerlijke wijnen.


5 januari 2020

Vlakke smaak
7

Eten wat vlak van smaak. Maar twee soorten witte wijn per glas verkrijgbaar. Erg leuke locatie en vriendelijk personeel.

Henriette


5 januari 2020

is altijd nog op hoog culinair niveau
10

Wij wonen alweer 20 jaar in Almere en komen al vanaf het begin bij Bakboord. Personele wisselingen, interieurveranderingen, echter geen verandering aan professionaliteit en de kwaliteit van het eten. Die is altijd nog op hoog culinair niveau. Wij zijn uitermate tevreden. De samenstelling van de gerechten is altijd weer verrassend. Ook deze keer!

Maaike


4 januari 2020

Team moet er nog inkomen
8

Goede avond gehad. Eten op culinair niveau. Beste restaurant van Almere. Team moet er nog iets meer inkomen in het nieuwe jaar. We komen zeker nog een keer terug.

Monique


4 januari 2020

Beste restaurant van Flevoland
10

We zijn vrijdag 20 december met gezin wezen eten bij Brasserie Bakboord. Vanaf de aankomst (makkelijk parkeren) via de ontvangst en door naar de hele avond kunnen wij slechts een ding zeggen: F A N T A S T I S C H. Ik eet zelf vaak buiten de deur met klanten of vrienden en ken de meeste restaurants in Nederland wel. Brasserie Bakboord is absoluut het beste restaurant van Flevoland en kan naar onze smaak makkelijk de competitie aan met geronommeerde restaurants in Utrecht en Noord- Holland. Een aanrader.

A.V.


24 december 2019

Ontvangst was vriendelijk
8

Ontvangst was vriendelijk, leuke ronde tafel. Amuses waren aangenaam. De wijnen behorende bij het hoofdgerecht waren goed gekozen. Kom nog een keer terug als het buiten mooi weer is, ik zag namelijk een mooi terras.

Eric


22 december 2019

Een Brasserie in de polder
10

Brasserie Bakboord doet zijn naam eer aan. Vanaf dat je binnenkomt proef je de sfeer van een Parijse brasserie... maar dan veel beter! Er is geroezemoes, een prachtige inrichting en vriendelijk, professioneel personeel. Geen harde verlichting maar gedempt licht. De kaart is uitstekend, de wijnkaart uitgebreid. Echter, mijn tafelgenoten en ik hebben gekozen voor het verrassingsmenu. 5-Gangen plezier met bij ieder prachtig gerecht een andere wijn. We hebben genoten en ik zal er vaak terug komen. Volgend jaar voor een lunch met zakenrelaties.

Inge


21 december 2019

De bediening is vriendelijk maar niet attent

Leuke ligging, eigen parkeerplaats, goede atmosfeer in een sfeervolle aankleding. Beperkt menu, maar wel ok. De bediening is vriendelijk maar niet attent, drankjes worden niet of heel laat gebracht, tussen de gangen bij wachtten geen bijschenken, of stukje brood of contact..

I.L.


20 december 2019

Uitstekende ervaring
9

Het was een uitstekende ervaring, alleen de wachttijd voor het dessert had iets korter gekund. De gerechten waren alle fantastisch van smaak, ook de wijn was goed.

Jacqueline


13 december 2019