Perfect om je feest te geven!
10

Ons bedrijfsfeest daar gegeven en het was helemaal super geregeld! Vanaf de goede voorbereiding tot aan het afscheid, echt top. Alles wordt naar jouw wens uitgevoerd. Heerlijk eten. Gastvrije bediening en erg service gericht. Het is een prachtige locatie aan het water. Met mooi weer leuk om naar de waterskiërs te kijken. Leuk om lekker te borrelen of te lunchen als je in de buurt bent.

Michelle


1 januari 1970

Lunch
8

Goede lunch tijdens een van de warmere dagen van het jaar. Net nieuwe eigenaar en tussen twee kaarten in, doch aangebodene is goede kwaliteit. Heeft ook bib gourmand.Prettige bediening. Aanrader om heen te gaan.

Onbekend


1 januari 1970

Very good
10

Not cheap but it's worth enjoying your dinner or lunch here. Excellent service brings you fine prepared meals in combination with pleasant wine. The housewine is very good


1 januari 1970

Uitstekend restaurant
10

We waren langere tijd geleden al een paar keer in dit sfeervolle en mooi aan de haven gelegen restaurant geweest. Omdat we toen prima ervaringen hadden besloten we, onverwacht zonder reservering, er weer naar toe te gaan. Het was druk, maar dat bleek geen al te groot probleem. Het is, onder de nieuwe eigenaren, nog steeds een goede keuze. De bediening is vriendelijke en adviseerde ons goed. Voor- en hoofdgerechten en de wijn waren uitstekend van smaak. We hadden onder meer bisque als voor- en eendenborst en tournedos als hoofdgerecht. Al met al: een restaurant van klasse. We komen er zeker terug.

pwolf


1 januari 1970