Het was weer ouderwets lekker
10

We hebben de proef op de som genomen, nu de nieuwe eigenaar Taco van der Meer het restaurant voortzet met de zelfde “bemanning”. We hebben heerlijke gerechten voorgeschoteld gekregen. Een soort proeverij, die ons op voordelige wijze liet kennismaken met een aantal gerechten. Thema was vlees en vis. Heerlijk!

Harry (Nederland)


8 maart 2018

Klasse
10

Restaurant met een gemoedelijke en professionele sfeer. Komt dicht bij een Michelin sterren restaurant. Na veel gebeurtenissen die veel druk op het personeel heeft gelegd zijn ze steeds in staat geweest om een gastvrije ontvangst te bieden en een geweldige menu kaart: Chapeau !!

Jose (United Kingdom)


8 maart 2018

Nieuwe eigenaar behoudt gelukkig het goede.
10

Met de nieuwe eigenaar en de "verbouwing" voelt alles toch als vertrouwd. Keuken en bediening zijn gelukkig van hetzelfde hoge niveau gebleven. We zijn weer een avond goed verwend.

Frits (Nederland)


6 maart 2018

Biologische groenten heerlijk!
10

De locatie is prachtig aan het water gelegen, de kwaliteit van het eten is zeer hoog, Personeel kundig

Goldy (Nederland)


22 januari 2018

Dineren met een groep
10

Fantastische service bij Bakboord we hebben heerlijk gegeten in een prima ambiance. We doen dit elk jaar en het is steeds weer een feestje.

Paul (Nederland)


22 januari 2018

Zakelijke lunch met perfecte gerechten
10

De kwaliteit begint al als je binnen komt, de entree is warm en uitnodigend. Het bedienend personeel vriendelijk en weet hoe ze gasten moeten behandelen en het gevoel geven speciaal te zijn De lunch kaart is zeer goed en heel betaalbaar, ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat dit restaurant tot de top in de provincie Flevoland behoord Een echte aanrader als je goed wil eten met partner ,vrienden of relaties

Franklin (Nederland)


19 januari 2018

Perfect om je feest te geven!
10

Ons bedrijfsfeest daar gegeven en het was helemaal super geregeld! Vanaf de goede voorbereiding tot aan het afscheid, echt top. Alles wordt naar jouw wens uitgevoerd. Heerlijk eten. Gastvrije bediening en erg service gericht. Het is een prachtige locatie aan het water. Met mooi weer leuk om naar de waterskiërs te kijken. Leuk om lekker te borrelen of te lunchen als je in de buurt bent.

Michelle


1 januari 1970

Lunch
8

Goede lunch tijdens een van de warmere dagen van het jaar. Net nieuwe eigenaar en tussen twee kaarten in, doch aangebodene is goede kwaliteit. Heeft ook bib gourmand.Prettige bediening. Aanrader om heen te gaan.

Onbekend


1 januari 1970

Very good
10

Not cheap but it's worth enjoying your dinner or lunch here. Excellent service brings you fine prepared meals in combination with pleasant wine. The housewine is very good


1 januari 1970

Uitstekend restaurant
10

We waren langere tijd geleden al een paar keer in dit sfeervolle en mooi aan de haven gelegen restaurant geweest. Omdat we toen prima ervaringen hadden besloten we, onverwacht zonder reservering, er weer naar toe te gaan. Het was druk, maar dat bleek geen al te groot probleem. Het is, onder de nieuwe eigenaren, nog steeds een goede keuze. De bediening is vriendelijke en adviseerde ons goed. Voor- en hoofdgerechten en de wijn waren uitstekend van smaak. We hadden onder meer bisque als voor- en eendenborst en tournedos als hoofdgerecht. Al met al: een restaurant van klasse. We komen er zeker terug.

pwolf


1 januari 1970