Kwaliteit bediening ver achter bij de rest
6

Kwaliteit bediening ver achter bij de rest Heerlijk verfijnd eten, uitstekende wijnen, toplocatie aan het water. Maar het bedienende personeel laat het echt liggen. Weten ze wel voor wie ze daar lopen?

Fred Sterk


14 juni 2019

Mooi opgemaakte gerechten en voortreffelijk van smaak
10

Uitstekende bediening, vriendelijk attent en deskundig. Mooi opgemaakte gerechten en voortreffelijk van smaak. Hele goed ervaring voor herhaling vatbaar.

RobertV


14 juni 2019

Heerlijk geluncht!
10

Heerlijk geluncht, prachtig weer, we konden op het mooie terras buiten zitten. De lunch was weer heel erg goed. De bediening ook weer top. Het was een heerlijke middag

TrudyV


9 juni 2019

Het Eten was super goed, de bediening jammer genoeg niet
7

Het Eten was super goed, de bediening jammer genoeg niet.. Ons water was ergens anders neergezet omdat de tafel helemaal vol stond, er is tijdens het voor-hoofd- en nagerecht niemand geweest die uit zichzelf water kwam bijschenken. We kregen ons broodje pas toen we al begonnen waren aan het voorgerecht en mijn dessertwijn is uiteindelijk niet ingeschonken. Oftewel, de bediening was erg slecht! Overigens niet de gehele bediening hoor, de grote kale man(ben zijn naam kwijt) is altijd erg goed en vriendelijk! Zonder hem was het een ramp geweest! Zonde, want het eten was weer erg goed!!

FrankV


9 juni 2019

d’un cadre magnifique
9

Ce restaurant est une très belle découverte, des plats harmonieux, une ambiance chaleureuse au sein d’un cadre magnifique.

JulienM


8 juni 2019

onvriendelijk ontvangst
5

Tafeltje aan tafeltje, te dicht op elkaar. Ook onvriendelijk ontvangst. De gastheer schreeuwde min of meer en was kortaf. We zijn ergens anders gaan eten.

Han W


7 juni 2019

Goede service
10

Heerlijk verrassing menu, goede service, fijne gerechten.

MartineV


31 mei 2019

goede uitleg bij de gerechten
10

We hebben heerlijk gegeten, en een goede uitleg bij de gerechten.

ChristianP


30 mei 2019

uitstekende bediening
10

Mooie ambiance ,voortreffelijk eten en uitstekende bediening

WillekeB


29 mei 2019

de smaak minder verrassend dan voorheen
5

Het restaurant is rumoerig. Ook mensen om ons heen klaagden daarover. Het eten is prachtig opgemaakt, de smaak minder verrassend dan voorheen. De wijn adviezen zijn niet adequaat. De ontvangst is niet goed. Je jas wordt niet aangenomen en je staat bij de balie te wachten tot iemand je ziet.

N


29 mei 2019