Goed eten
7

Goed eten. Bediening was netjes doch soms in geen velden of wegen te zien. Beetje te druk of te weinig gastheren / gastvrouwen.

Frank


11 december 2018

De ontvangst en bediening was correct
8

Met drie personen voor een zakenlunch geweest. De ontvangst en bediening was correct. Het verassings 2-gangen menu smaakte prima. Een aanrader.

Rene


11 december 2018

Heerlijk genoten.
10

Mijn keuze was gevallen op de bib gourmand menu. Alle gerechten waren mooi samen gesteld, ik was dol enthousiast over mijn dessert!

Artie


9 december 2018

Zeer vriendelijk personeel goede sfeer.
9

We hebben weer heerlijk gegeten, komen hier al vele jaren. Zeer vriendelijk personeel goede sfeer. Door wisseling van eigenaar duidelijk te merken dat het personeel met een nieuwe uitdagen bezig is om Bakboord opnieuw op de kaart te zetten en nog beter te maken. Wij nemen altijd het menu van de chef maar hebben nu a la carte gegeten van de kaart was erg lekker maar de volgende keer laten we ons toch weer verrassen door de chef met de bij passende wijnen

Louis


9 december 2018

Mooie avond gehad
8

mooie avond gehad, met echt prima gerechten, aan alle details was gedacht, alles zeer smaakvol en vers. Suggestie, het broodje vooraf mag best warm geserveerd worden (en ietsjes verser)

Hajo


9 december 2018

Ons favoriete restaurant
9

Ons favoriete restaurant in Almere en echt een aanrader! Wederom uitstekend gegeten. Jammer dat er iets mis ging in de keuken en we vrij lang moesten wachten op het hoofdgerecht, maar dat kan gebeuren en werd goed opgelost.

Ben


8 december 2018

60 jaar getrouwd
10

Greet en Piet 60 jaar getrouwd en gevierd met 18 mensen bij Bakboord. Iedereen was zeer enthousiast over het menu. Alle gerechten waren fantastisch en hebben bijgedragen tot een zeer geslaagde avond. Ook de private dining-room was erg sfeervol en de bediening zeer vriendelijk en attent. Ook onze dank voor de goede samenwerking met ons meegebrachte entertainment. Alles te samen een prachtige avond waar wij met veel plezier aan terug kunnen denken.

Piet en Greet


1 december 2018

De lunch voor 6 personen was prettig en goed.
7

De lunch voor 6 personen was prettig en goed. Teleurstellend was de maaltijd van mijn vrouw. Een kleine eetster en dus slechts een salade als hoofdgerecht en met de andere aanwezigen als hoofdmaaltijd geserveerd en rustig gegeten zodat zij niet te snel klaar was t.o.v. de 2-gang met amuse etc. Haar salade was evenwel beneden peil. Veel salade en een paar stukjes vlees. Als iemand kiest voor een (voorgerecht) als hoofdmaaltijd moet daar juist extra aandacht aan worden besteedt en mooi worden opgemaakt met extra ingedrienten. Een beetje extra mooi maken dus en ik vond dit vervelend voor mijn vrouw. De persoon die een bestelling opnam had hier beter op moeten letten en de keuken hierop instrueren, dát maakt nu nét het verschil. Verder was de lunch verbeterd t.o.v.de vorige keer een aantal jaren geleden, Verder denk ik dat de nieuwe eigenaar meer aandacht moet geven en J besteden in opleidingen in de meest brede zin van het woord, meer gastheer en gastvrouw, ietsje fe popie enz, vriendelijk bedoeld maar niet altijd correct overkomen. Verbeterpunt dus

J.J.


1 december 2018

Murphy's Law
8

Heerlijke avond met goede service. Wij hadden een “Murphy’s Law” tafeltje waarbij er wat dingen mis gingen maar dat hebben ze ruimschoots goedgemaakt!

Christine


30 november 2018

Heerlijk eten
10

Altijd een prachtige belevenis! Heerlijk eten en een goede service!

Jolanda


29 november 2018