Het eten was net als anders prima
7

Het eten was net als anders prima. ( wij komen hier nu al zo'n 15 jaar zo nu en dan). Maar de bediening was nu niet geweldig. Ongeïnteresseerd, alsof er haast bij was dat we weer gingen en vooral vol van zichzelf. Nogmaals zo voor een doordeweekse dag hebben we prima gegeten. Maar ben echt teleurgesteld in degene die ons bediende.

JairusB


7 mei 2019

Heerlijk en mooie lokatie
10

Heerlijk en mooie lokatie Met stijl heerlijk genoten van de fantastische gerechten en heerlijke wijn. Een besliste Aanrader in Almere Haven.

Hans


6 mei 2019

altijd een feest
10

Het is altijd een feest om hier te dineren. prettige omgeving, uitstekende bediening en heerlijke gerechten, prachtig opgemaakt... Wij komen graag en zeker terug!

Chimpy


29 april 2019

Bakboord is een parel van Almere
9

Heerlijk gegeten, mooie gerechten, prachtig opgemaakt. Fantastische bijpassende wijnen. Met afwijkende wensen wordt flexibel omgegaan. Tweepersoons tafeltjes tegen de achtermuur vonden wij geen succes. Is erg rumoerig en je kijkt bij de buren op het bord. Een deel van het aanwezig personeel die avond was nog jong en lieten steekjes vallen. Complimenten voor Denise die alles weer in goede banen weet te leiden, waardoor je toch een perfecte avond hebt. Het eten en de beleving is zonder meer z'n prijs waard. Bakboord is een parel van Almere.

Peter


26 april 2019

Het was weer super
8

Ten opzichte van ons vorige bezoek was het weer super. Er liep nu ook weer personeel wat wij kenden van de "echte" Bakboord. Later kwam ook die irritante ober weer binnen. Dat blijft een mannetje dat wil opvallen en dan niet in positieve zin.

Fijnproever


24 april 2019

Goede prijs/kwaliteit verhouding
10

Heerlijk gegeten, mooie gerechten, heerlijke wijnen. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Martin


24 april 2019

Vernieuwd terras
10

Heerlijk buiten gezeten prachtig vernieuwd terras, heerlijke lunch heel vriendelijk personeel. Top locatie aan het water in de haven

Trudy


22 april 2019

Heerlijk gegeten en gedronken
9

Heerlijk gegeten en gedronken in een fijne sfeer met een correcte service/bediening. Is een echte aanrader om culinair te willen eten. Komen zeker weer terug.

Rob


22 april 2019

Wat duurder
9

Is wat duurder, maar eten is echt lekker

Wilco


21 april 2019

Altijd goed
10

Al jaren komen wij bij bakboord, altijd heerlijke gerechten en veel afwisseling in het menu. Bijpassende wijnen erbij, prachtige terrassen met uitzicht over het water en een goed gastvrij vast team in de bediening. Top plek, beste restaurant van Almere!

Anon


21 april 2019