Uitstekend restaurant
10

We waren langere tijd geleden al een paar keer in dit sfeervolle en mooi aan de haven gelegen restaurant geweest. Omdat we toen prima ervaringen hadden besloten we, onverwacht zonder reservering, er weer naar toe te gaan. Het was druk, maar dat bleek geen al te groot probleem. Het is, onder de nieuwe eigenaren, nog steeds een goede keuze. De bediening is vriendelijke en adviseerde ons goed. Voor- en hoofdgerechten en de wijn waren uitstekend van smaak. We hadden onder meer bisque als voor- en eendenborst en tournedos als hoofdgerecht. Al met al: een restaurant van klasse. We komen er zeker terug.

pwolf


20 april 2019

Teleurstellend
6

Eten was beetje teleurstellend,. Was vroeger beter. Bediening redelijk. Fantastische locatie!

Marja


20 april 2019

Onvriendelijk ontvangen
6

Bij binnenkomst onvriendelijk ontvangen door iemand die mijn reservering niet kon vinden. Verder waren de gerechten mooi opgemaakt maar smakeloos. Bediening was voornamelijk opgeklopte lucht.

Rob


20 april 2019

Dit is een topper!
10

Ik heb hier nu 3 keer gegeten. Elke keer vis als hoofdgerecht en telkens is het grote klasse. De laatste keer hadden we coquilles met chorizo vooraf. Heerlijk! Hoofdgerecht: heilbot met spitskool en rijst. Uitstekend! En dan nog een heel lekker nagerecht. Ik heb in vele honderden restaurants in binnen- en buitenland gegeten en Bakboord staat zeker in mijn top-20. Na afloop van het eten ga ik altijd even naar de kok. Hij legt me dan vriendelijk uit waar ik op moeten letten bij het bakken van vis. Dan blijkt hoe goed deze kok is en dat ik als amateurtje nog heel veel kan leren.

Walvis


18 april 2019

Cadre Magnifique
10

Cadre magnifique, service excellent, très bon rapport qualité / prix. Nous recommandons chaudement ce restaurant !

Julien


14 april 2019

Lekkere lunch, kort en smaakvol
10

Heerlijk als de lunch twee gangen heeft, je de wijn even moet laten passeren (ivm autorijden en werk) en je toch een volledige lunch hebt gegeten.

Raymond


10 april 2019

heerlijke lunch gehad op het terras
8

Zondag een heerlijke lunch gehad op het terras. De service is altijd vriendelijk en professioneel. We hadden heerlijke bijpassende wijnen bij de gerechten. De aankleding van het terras zou iets sfeervoller kunnen. Maar dat is dan ook de enige aanmerking. Voor de rest is alles top!

Frederique


7 april 2019

Gezellige avond
9

Weer een erg gezellige avond gehad bij Bakboord. Eten lekker, lekkere wijnen en bediening vriendelijk. Jammer alleen dat het BIB Gourmand menu bij het voorgerecht alleen een viskeuze heeft. Als je niet van vis houdt ben je eigenlijk verplicht om a la carte te gaan eten, met de nodige kosten!

Aldo


2 april 2019

Heerlijke avond

Heerlijke avond met vrienden Lekker gegeten met zijn vieren. Verrassend 4 gangen menu met bijpassende wijnen. Vriendelijk personeel. Duurdere segment en grotere locatie.

Astrid


30 maart 2019

Steak Americain zelf klaarmaken
6

Steak Americain zelf klaarmaken Ik ben gewend dat in de betere restaurants de steak americain aan tafel wordt klaargemaakt met ingrediënten naar keuze. Nu moest ik dat zelf doen. Was ok maar niet de service die ik verwachtte.

Peter


30 maart 2019