Prima restaurant
10

een prima restaurant die zeer goed met onze dieetwensen rekening hield, sfeervolle ambiance en een goed keuken. De koks en bedienend personeel verstaan hun vak en weten wat service is.

Roland


29 maart 2019

te luidruchtig
6

Voor een rustig diner is het te luidruchtig en de combinatie wijn / gerecht was niet bij alle gangen op orde. De gerechten zijn goed verzorgd.

Rob


29 maart 2019

Superlekker
10

Het was superlekker. Goede uitleg bij de gerechten en bijpassende dranken. Voor herhaling vatbaar.

Henriette


24 maart 2019

Hartelijk ontvangst
9

Hartelijke ontvangst, jassen werden direct aangenomen, aperitiefjes werden vlot uit geserveerd. Lekkere amuse en het diner werd opgenomen. Alle gerechten werden vlot geserveerd en zagen er smakelijk en verzorgd uit. Eten smaakte prima

Ed


24 maart 2019

geen uitleg over de wijnen
7

Prima gegeten, ruime porties, lekkere wijnen bij het eten. Jammer dat er een paar keer wat mis ging met dieetwensen en we eenmaal geen uitleg kregen over de wijn en eenmaal geen uitleg over wat we op ons bord hadden.

Sanne


16 maart 2019

Perfect om je feest te geven!
10

Ons bedrijfsfeest daar gegeven en het was helemaal super geregeld! Vanaf de goede voorbereiding tot aan het afscheid, echt top. Alles wordt naar jouw wens uitgevoerd. Heerlijk eten. Gastvrije bediening en erg service gericht. Het is een prachtige locatie aan het water. Met mooi weer leuk om naar de waterskiërs te kijken. Leuk om lekker te borrelen of te lunchen als je in de buurt bent.

Michelle


9 maart 2019

Nog nooit teleurgesteld bij Bakboord
9

Nog nooit teleurgesteld bij Bakboord. Vanmiddag met een vriendin een heerlijke 2 gangen lunch genoten waarbij alles klopte. De smaakbeleving, presentatie en prijs-kwaliteit waren perfect in balans. Enige minpuntje voor mij is de akoestiek. Ik heb een ernstige gehoorbeperking en heb echt moeite gehad om het gesprek met mijn vriendin goed te kunnen volgen.

Alrika


9 maart 2019

Eten was heerlijk
10

Het was de eerste keer dat wij hier waren. Het eten was heerlijk. Vriendelijke en kundige bediening. Wij komen zeker nog een keer terug.

K.


8 maart 2019

Prima oké
6

prima restaurant waar wij iets hogere verwachtingen van hadden. Het eten was okay maar niet uitgesproken bijzonder van smaak. De aangeboden bijpassende wijn per glas werden niet toegelicht, jammer hierdoor mis je de aansluiting in wijn en spijs.

Rosalie


8 maart 2019

Even eruit
10

Even weer eruit om een avondje- en lekker te genieten van het eten en de wijn. Mooi uitzicht en een prima locatie. Parkeren is geen probleem met de goed aangelegde parkeerplaats. Tot de volgende keer maar weer. BS groep

BS GRoep


20 februari 2019