Dinner met ca 15 collega s
4

Ontvangst een 3, Bediening voor het dinner een 2 Voor- hoofd - en nagerecht een 7 Bediening gedurende dinner een 2 of 3, teleurstellend zo n arrogantie in de bediening. Zonde om daar je tijd te verdoen

Ed


4 oktober 2018

Onkundige bediening
6

Tot 2014 had ik hier mijn reguliere diner/lunch ontmoetingen en was altijd goed. Helaas heb ik nu ervaren dat de kwaliteit van het eten achteruit is gegaan en de bediening onkundig. Hoop dat het in de toekomst weer goed komt.

Ed


4 oktober 2018

High tea.
6

De prestaties zijn erg wisselend. Misschien door wisselende brigades ?? Jammer. Soms is de teleurstelling groter dan het ‘ welkom ‘ voelen.

grmn


2 oktober 2018

Food is good,location is great
6

We opted for starter and main course. The food was quite good however, for the price you pay it probably is not worth it. For example starters: around 15 Euros for 1 scallop, or 13 Euros for 4 Shrimps. For Mains the quality of the meat was very good. The Tuna dish however didn't seem to work with the vermicelli. So all in all an average experience.

Qasim


2 oktober 2018

favoriete restaurant
8

Dit is één van mijn favoriete restaurants in Almere. Ik kom er een aantal keer per jaar. Genieten van lekker eten, goede wijn en prima bediening.

Nanda


29 september 2018

Heerlijk eten en goede bediening
10

We hebben laatst met 3 personen hier gegeten. Helaas is het al wat later in het seizoen dus vanwege de temperatuur was het terras niet open. Maar op mooie zomeravonden kun je hier heerlijk aan de haven zitten en genieten van de voorbijvarende boten. De bediening is zeer vriendelijk en weet waarover ze praten. De keukenbrigade heeft heerlijk gekookt. Ik had schol besteld. Ik hou van vis maar zodra ik graatjes moet uitpluizen, wordt het plezier er niet beter op. Hier heb ik geen enkel graatje gevonden en kon dus concentreren op de heerlijke smaak. Mijn vader had de tournedos en wilde deze medium-done hebben en na de eerste messnede bleek de cuisson precies zoals gevraagd. Ook de smaak was meer dan in orde. De prijzen in dit restaurant liggen iets hoger dan normaal dus dit is een restaurant voor de speciale gelegenheden (althans voor ons) maar we komen hier zeker nog eens terug. 3 Dagen na dato praat m'n vader nog steeds over hoe fijn hij gegeten heeft.

Christian


16 september 2018

Vertrouwd genieten
8

Gisteren met een gezelschap in een ontspannen sfeer voortreffelijk gedineerd. De recente wisselingen van eigenaar hebben gelukkig geen nadelige invloed op het hoge niveau van Brasserie Bakboord. De bediening is nog altijd zeer goed en vriendelijk en de keuken weet als vanouds de pupillen en papillen te vermaken. Het was weer een geslaagd bezoek.

Fritz


13 september 2018

Lekker aan het water
8

Boten kijken heerlijk in het zonnetje... tenmiste als die er is. Biertje wijntje. Princessenbier heerlijke aanrader. Eten hier niet gedaan andere keer

Linda


1 september 2018

Nice return
8

After almost one year we came back to bakboord. They have maintained the high standaard now under new management. Professional service , outstanding food interesting menu. And decent priced.

PHCU


27 augustus 2018

Geweldige keuken!!
10

Ok, als je op maandag in een toprestaurant in Amsterdam eet dan denk je wellicht dat Bakboord in Almere.... na de eerste gang was die gedachte weg!! Absoluut topkwaliteit met enorm lekkere, bijzondere gerechtjes en gerechten! Wat een kwaliteit verborgen in Almere Haven. Goede wijn, mooie lokatie, vriendelijk en kundig personeel welke het menu ook graag in de Engelse taal uiteen zetten. Wat een feestje op een dinsdagavond!

Raymond


26 augustus 2018