Zaken
8

Goed sfeer voor zaken, maar ook gezellig om met vrienden te eten. Locatie en bereikbaarheid is ook goed

Martin


12 februari 2019

Heerlijk restaurant
9

Heerlijk restaurant waar je echt als geeerde gast wordt ontvangen en bediend maar niet heel stijf, wel gevoel voor humor. Eten is geweldig! Alles tot in de puntjes verzorgd.

Jaske


11 februari 2019

grandioos leuke gezellige avond
10

we hebben een grandioos leuke gezellige avond gehad. bediening was top met veel kennis van wijnsoorten. uitzicht op het water is ook speciaal

Jolanda


8 februari 2019

Wat een verwennerij, dineren bij Bakboord!
10

Wat hebben we genoten! Fijne bediening, Bakboord is mooi geworden. En alle tafeltjes waren uiteindelijk bezet. mooi gezicht. en fijn dat Bakboord zo op de kaart staat. de service is ook geweldig, en de kaart subliem. De kalfswang verrukkelijk, zo zacht gegaard en heerlijk van smaak. De amuse prachtig en heerlijk van biet. De coquilles werkelijk zalig. Prachtige creaties en elk hapje in je mond is als n symfonie. Wat n héérlijke combinaties van smaken! En als klap op de vuurpijl: het grand dessert, prachtig en absoluut héérlijk! Alles is met zorg, creativiteit en liefde voor de producten bereid, en dat zie je en proef je. Geweldig! Zeer de moeite waard.

supercarmeneva


4 februari 2019

Genoten!
10

We hebben genoten van het heerlijke eten en de vriendelijke bediening. We komen zeker terug.

Barbera S.


3 februari 2019

Akoestiek kan verbeterd worden
9

Akoestiek zou nog iets beter kunnen . Nu soms moeite om tafelgenoten goed te kunnen verstaan door het geroesemoes van de tafels om ons heen. Verder was alles prima

Jacqueline


2 februari 2019

Bakboord is een begrip

Bakboord is een begrip in Almere en heeft verschillende fases meegemaakt de afgelopen tijd, maar terug op het voldoende niveau. V.w.b. tafel service is er nog wel iets te verbeteren. Bijvoorbeeld luisteren naar wat de gast vraagt of zegt.

Olivier


2 februari 2019

Fantastisch eten
10

De gerechten zijn lekker en zien er geweldig uit. Daarnaast zorgt de professionele bediening voor een onvergetelijke ervaring.

Jochem


27 januari 2019

Heerlijk gegeten
9

Vaker geweest en weer geen teleurstelling. Heerlijk gegeten. Iedere gerecht een feestje. Uitstekend (bob) wijn arrangement. Heeeel klein puntje dan, zorg even dat er iemand meeloopt om de jassen uit de garderobe te halen

P.


26 januari 2019

We hebben een heerlijke avond gehad
8

We hebben een heerlijke avond gehad, dank zij een heerlijk Diner een goede wijn. Een vriendelijke Perfecte bediening. En laten wij de keuken niet vergeten, hulde aan de chef en zijn staf.

August


25 januari 2019