Best restaurant in Almere
10

After having had some terrible experiences in Almere culinary wise we now tried Bakboord, and how glad we are we tried! Service is super friendly, knowledgeable and correct. The food was really on a high level. Also setting is nice with a stunning lake view. The only very small thing which will need to be improved is the bread. It’s really a bake off product which doesn’t match the rest of the food. Anyway, when in Almere, don’t waste your money on rubbish in the city center but go to this hidden gem! We’ll be back!

Adam


26 augustus 2018

Bakboord ligt prima op koers!
10

We lunchten vanmiddag na langere tijd weer eens bij Bakboord aan de havenkom in Almere Haven. Na het vroegtijdig overlijden van de vorige eigenaar is het etablissement overgenomen door een Amsterdamse restaurant eigenaar en deze heeft niet de fout gemaakt het roer drastisch om te gooien, maar het goede te behouden qua sfeer, bediening en keuken en de weg te volgen van geleidelijke aanpassingen. Binnenkort vernamen wij is een (bescheiden hopen wij) restyling van het interieur te verwachten. In het restaurant treffen wij de bekende aangename uitstraling aan; mooie tafels, heerlijke stoelen, mooi glaswerk, linnen servetten. Een mooie grote vaas met orchideeën zorgt voor de benodigde kleuraccenten. De bediening is opgewekt, heeft er duidelijk zin in en de keuken serveert vlot uit. Van de betaalbare lunchkaart kiezen we beiden de aangeklede omelet, die keurig wordt geserveerd met vers knapperig brood en boter (niet in een verpakt kuipje, maar mooi opgediend op een schaaltje en afgedekt met een papiertje; zó kan het dus ook). Wijn in een mooi bijpassend glas; het heeft ons, evenals de cappuccino's na afloop, prima gesmaakt. Overall: betaalbaar genieten in een prettige ambiance met gemotiveerd personeel. Wij komen graag weer terug. Advies: verander met mate en behoud sfeer en ambiance. Bakboord ligt na een moeilijke periode tot ons genoegen prima op koers!

Rinze


24 augustus 2018

Heerlijk aan het water
10

Heerlijk terras met verschillende zitjes Hier een lunch gedaan met een vriendin buiten op het terras en later ook nog met twee vriendinnen een diner gedaan. Leuke kaart voor lunch en diner, leuke bediening. Buiten kijk je uit op het weerwater en de skyline van Almere stad. Er word gewaterskied op het weerwater waardoor je mooie kunsten kan zien. Naast View ligt ook een strandje. Parkeren is gewoon voor de deur. Nu ivm aanleg Floriade beetje raar om er te komen maar zeker de moeite waard om heen te gaan.

Judith


15 augustus 2018

Toppertje
10

Gezellig, heerlijk en alle superlatieven die maar denkbaar. Voortreffelijk gegeten en gedronken met vooral hele prettige en terzake kundige bediening


14 augustus 2018

Excellent Food
10

Food was excellent and wine pairings were well thought out by the sommelier, even if you do not select a pairing menu. The food was delicious. Did not expect to find this caliber of restaurant in Almere and surpassed my expectations. Definitely worth a visit.

Jennifer


13 augustus 2018

Lekker gegeten
8

snelle bediening en schappelijke prijs kwaliteit is goed vriendelijke bediening we komen graag nog een keer terug


12 augustus 2018

High tea
10

De high tea was heerlijk en zeker aan te raden!! Locatie en bediening waren top. Wij gaan zeker nog een keer. Ook geen betaald parkeren in almere haven. Dat scheelt weer.

Bianca


12 augustus 2018

Fantastisch
10

Geweldige keuken, vriendelijke deskundige bediening, mooie locatie. De keukenbrigade streeft overduidelijk naar het verkrijgen van een Michelinster en dat gaat ze zeker lukken.

Jan


12 augustus 2018

Lunch
8

Goede lunch tijdens een van de warmere dagen van het jaar. Net nieuwe eigenaar en tussen twee kaarten in, doch aangebodene is goede kwaliteit. Heeft ook bib gourmand.Prettige bediening. Aanrader om heen te gaan.

Onbekend


12 augustus 2018

Hernieuwde kennismaking smaakt naar meer!
10

Bakboord is jarenlang ons favoriete restaurant in Almere geweest. Nadat de toenmalige eigenares was gestopt, misten we daar de sfeer die ons altijd zo had aangetrokken. Nu we weer veel positieve verhalen horen over het restaurant met de huidige eigenaar, zijn we er gisteren weer eens heen gegaan. We wilden een goed restaurant met een aangename ambiance, om samen te vieren dat we al 45 jaar bij elkaar zijn. Een betere plek hadden we niet uit kunnen kiezen. Heerlijk terras (met als cadeautje uitgelezen weer!), perfect eten, en uitstekende bediening. Wat wil een mens nog meer? PS: En heerlijke champagne!

Erna


12 augustus 2018