Heerlijk in een prachtige omgeving
10

Bij brasserie bakboord heb ik vaak gegeten en altijd was het perfect. Vriendelijke kundige bediening, heerlijk eten in een mooi restaurant aan het Gooimeer. Erg goede locatie voor zakelijk diner.

Harald


19 juni 2018

Brasserie Bakboord
8

Pleasantly surprised by this restaurant had some good #SA wines made me feel at home and the food was just outstanding..fresh good and quality produce..and the yummy bread rolls straight of oven...service very good..which is a rarity in Almeres. Definitely 4star with fusion of culinary delights...A pity can't take me friend from Cape Town there when they arrive fully booked...

Edwina


9 juni 2018

Lunch aan het water
8

Top locatie het eten was erg goed. Ik had een clubsandwich. Vers lekker. Bediening ook zeer goed aangegeven dat ik maar een half uurtje had. Ging perfect.

Mark


2 juni 2018

Mooi restaurant, goed eten
8

Als je een avondje luxe uit eten wilt in Almere dan is Bakboord het restaurant. Buiten dat de locatie mooi is krijg je een heerlijk menu. Wij gaan vaak voor het verrassingsmenu met bijpassend wijn arrangement. Aanrader! Anders genoeg keuze op het a la carte menu. Vriendelijk personeel die de hele avond hun best doen om je in de watten te leggen.

Lau


27 mei 2018

Veruit het beste restaurant in Almere
10

Gisteren voor het eerst sinds een tijdje weer gegeten bij bakboord met mijn ouders. Er is geen enkel restaurant in Almere wat hieraan kan tippen, service en prijs/kwaliteit is gewoon top. Wat dat betreft is het eigenlijk bedroevend gesteld met de gastronomie in Almere. Dit restaurant staat op eenzame hoogte. Jammer want de havenkom bied namelijk qua locatie en gasten een hoop potentie.

Daniel (Nederland)


6 mei 2018

Feestje
10

Weer heerlijk gegeten. Het eten was weer verrukkelijk. Maar ook de bediening is gewoon goed, menselijk én deskundig. Het Bib Gourmand menu gegeten. Echt een aanrader. Je bent echt een avond uit. De all-you-can-eat mensen hebben hier niets te zoeken, maar de lekkerbekken onder ons des te meer.

Hans (Nederland)


20 april 2018

Lekker gegeten, pluim voor de bediening!
10

De inrichting is modern en behoorlijk fancy. Het eten was heerlijk en perfect geserveerd. Wat mij echter nog het meest bijbleef is de bediening, zo vriendelijk en attent maak je het niet vaak mee. Complimenten!

Remco


12 april 2018

Jammer van de bediening
6

Ondanks de roerige tijd die ze achter de rug hebben, is de kwaliteit van het eten nog zoals eerst. Mooie verzorgde en smaakvolle gerechten. Het hele restaurant zat vol tijdens ons bezoek en misschien was dat de reden dat de bediening erg chaotisch was. Vanuit de verte werd ons tafeltje aangewezen ipv dat we er naar toe gebracht werden ( er kwamen tegelijkertijd met ons andere gasten binnen die klaarblijkelijk meteen opgevangen moesten worden... vreemd). Meerdere keren moest er opnieuw in de keuken nagevraagd worden of er met mijn allergie rekening gehouden was. Natuurlijk handiger om dat direct te checken bij het ophalen. Ook werden onze buitenlandse gasten soms in het Engels, maar meestal gewoon in het Nederlands aangesproken. Erg jammer, want het eten en de locatie zijn nog steeds goed.

Rina


7 april 2018

Feest van de herkenning
10

Ons favoriete restaurant heeft een nieuwe eigenaar. Gelukkig echter is het personeel nog steeds hetzelde en presteren ze als vanouds voorbeeldig. Zo ook de keuken. kwaliteit is gewoon top. Gerechten zijn met zorg samengesteld en smaken voortreffelijk. Ober kende mijn smaak en presenteerde een heerlijke wijn bij het hoofdgerecht Een diner bij Bakboord is een avondje uit.

Janus


3 april 2018

Was weer prima...
10

Bakboord heeft een nieuwe eigenaar en is kortgeleden verbouwd. Vandaag 1e Paasdag was het gezellig druk.. en ondanks de veranderingen was het eten als vanouds van hoge kwaliteit. We kozen voor het paasmenu. Wat ik het lekkerst vond was de zeebaars met spinazie. Heerlijk. Het desert was ook heel verrassend en was op zijn Paasbest. Wijn was heerlijk en de bediening super vriendelijk. Een puntje van "jammer"..we hadden keurig een schaaltje boter en botermesjes, het broodje waarop dit gesmeerd moest worden is helaas niet aangekomen. Zal wellicht aan de drukte hebben gelegen. Maar verder: PRIMA !!!

Cobie


2 april 2018