Heel fijn restaurant
9

Heel fijn restaurant (mooie ligging) met gerechten die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben. Bediening is vriendelijk. Ik kom hier zeker vaker terug!

Paul


7 oktober 2018

Uitgebreid luxe eten
10

Avondje de tijd nemen om luxe te gaan eten met vrienden. De bib gourmand met een wijn arrangement was erg lekker en hing een goede sfeer.

Frans


6 oktober 2018

prima restaurant
8

goed eten in een goede atmosfeer , uitstekende locatie aan het water.goede bediening , zeker een aanrader , een van de beste restaurants in Almere

Harry


6 oktober 2018

Wij kunnen dit restaurant aanbevelen
10

We kunnen dit restaurant aanbevelen om daar te eten er loopt een leuk team en weten hoe ze de gasten op hun gemak kunnen stellen en ze weten wat er opgediend wordt elk gerecht krijgt van uit de keuken tot aan tafel de aandacht zo als het hoort er zijn ook. wijnologen in de zaak die je kunnen aanraden wat voor wijn erbij kan drinken

Ronald


5 oktober 2018

Dinner met ca 15 collega s
4

Ontvangst een 3, Bediening voor het dinner een 2 Voor- hoofd - en nagerecht een 7 Bediening gedurende dinner een 2 of 3, teleurstellend zo n arrogantie in de bediening. Zonde om daar je tijd te verdoen

Ed


4 oktober 2018

Onkundige bediening
6

Tot 2014 had ik hier mijn reguliere diner/lunch ontmoetingen en was altijd goed. Helaas heb ik nu ervaren dat de kwaliteit van het eten achteruit is gegaan en de bediening onkundig. Hoop dat het in de toekomst weer goed komt.

Ed


4 oktober 2018

High tea.
6

De prestaties zijn erg wisselend. Misschien door wisselende brigades ?? Jammer. Soms is de teleurstelling groter dan het ‘ welkom ‘ voelen.

grmn


2 oktober 2018

favoriete restaurant
8

Dit is één van mijn favoriete restaurants in Almere. Ik kom er een aantal keer per jaar. Genieten van lekker eten, goede wijn en prima bediening.

Nanda


29 september 2018

Heerlijk eten en goede bediening
10

We hebben laatst met 3 personen hier gegeten. Helaas is het al wat later in het seizoen dus vanwege de temperatuur was het terras niet open. Maar op mooie zomeravonden kun je hier heerlijk aan de haven zitten en genieten van de voorbijvarende boten. De bediening is zeer vriendelijk en weet waarover ze praten. De keukenbrigade heeft heerlijk gekookt. Ik had schol besteld. Ik hou van vis maar zodra ik graatjes moet uitpluizen, wordt het plezier er niet beter op. Hier heb ik geen enkel graatje gevonden en kon dus concentreren op de heerlijke smaak. Mijn vader had de tournedos en wilde deze medium-done hebben en na de eerste messnede bleek de cuisson precies zoals gevraagd. Ook de smaak was meer dan in orde. De prijzen in dit restaurant liggen iets hoger dan normaal dus dit is een restaurant voor de speciale gelegenheden (althans voor ons) maar we komen hier zeker nog eens terug. 3 Dagen na dato praat m'n vader nog steeds over hoe fijn hij gegeten heeft.

Christian


16 september 2018

Vertrouwd genieten
8

Gisteren met een gezelschap in een ontspannen sfeer voortreffelijk gedineerd. De recente wisselingen van eigenaar hebben gelukkig geen nadelige invloed op het hoge niveau van Brasserie Bakboord. De bediening is nog altijd zeer goed en vriendelijk en de keuken weet als vanouds de pupillen en papillen te vermaken. Het was weer een geslaagd bezoek.

Fritz


13 september 2018