Het was weer prima
10

Na in de aparte ruimte goed te hebben vergaderd, heerlijk gegeten. Als vanouds prima service en vriendelijk personeel. In combinatie met voortreffelijke gerechten een aanrader

Paul (Nederland)


27 maart 2018

Une très belle table!
10

Belle surprise pour ce restaurant au bord de l'eau. Le cadre est classe et chaleureux. Le personnel aux petits soins. Une belle carte de vin. Les menus sont d'un très bon rapport qualité/prix. Des bons produits parfaitement cuisinés avec un service raffiné. Une seule petite remarque négative : service un peu long entre les plats. Mais une belle adresse!

Nathalie (Frankrijk)


24 maart 2018

Zeer goed restaurant
10

Wij hebben een geweldige lunch gehad met 12 personen. Chapeau voor Brasserie Bakboord. Alles was perfect geregeld. Ook onze dank aan het bedienend personeel.

Nancy (Nederland)


20 maart 2018

Het was weer ouderwets lekker
10

We hebben de proef op de som genomen, nu de nieuwe eigenaar Taco van der Meer het restaurant voortzet met de zelfde “bemanning”. We hebben heerlijke gerechten voorgeschoteld gekregen. Een soort proeverij, die ons op voordelige wijze liet kennismaken met een aantal gerechten. Thema was vlees en vis. Heerlijk!

Harry (Nederland)


8 maart 2018

Klasse
10

Restaurant met een gemoedelijke en professionele sfeer. Komt dicht bij een Michelin sterren restaurant. Na veel gebeurtenissen die veel druk op het personeel heeft gelegd zijn ze steeds in staat geweest om een gastvrije ontvangst te bieden en een geweldige menu kaart: Chapeau !!

Jose (United Kingdom)


8 maart 2018

Nieuwe eigenaar behoudt gelukkig het goede.
10

Met de nieuwe eigenaar en de "verbouwing" voelt alles toch als vertrouwd. Keuken en bediening zijn gelukkig van hetzelfde hoge niveau gebleven. We zijn weer een avond goed verwend.

Frits (Nederland)


6 maart 2018

Biologische groenten heerlijk!
10

De locatie is prachtig aan het water gelegen, de kwaliteit van het eten is zeer hoog, Personeel kundig

Goldy (Nederland)


22 januari 2018

Dineren met een groep
10

Fantastische service bij Bakboord we hebben heerlijk gegeten in een prima ambiance. We doen dit elk jaar en het is steeds weer een feestje.

Paul (Nederland)


22 januari 2018

Zakelijke lunch met perfecte gerechten
10

De kwaliteit begint al als je binnen komt, de entree is warm en uitnodigend. Het bedienend personeel vriendelijk en weet hoe ze gasten moeten behandelen en het gevoel geven speciaal te zijn De lunch kaart is zeer goed en heel betaalbaar, ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat dit restaurant tot de top in de provincie Flevoland behoord Een echte aanrader als je goed wil eten met partner ,vrienden of relaties

Franklin (Nederland)


19 januari 2018

Perfect om je feest te geven!
10

Ons bedrijfsfeest daar gegeven en het was helemaal super geregeld! Vanaf de goede voorbereiding tot aan het afscheid, echt top. Alles wordt naar jouw wens uitgevoerd. Heerlijk eten. Gastvrije bediening en erg service gericht. Het is een prachtige locatie aan het water. Met mooi weer leuk om naar de waterskiërs te kijken. Leuk om lekker te borrelen of te lunchen als je in de buurt bent.

Michelle


1 januari 1970