Mooi uitzicht
10

We hebben daar geluncht aan de waterkant. Lekker relaxed wijntje drinken. Bootje huren leuke optie. Geen gedoe.

Hans


24 juli 2018

Great Place
10

We visited this place on the 16th of July. The staff is very polite and the servicing is quick. The food was delicious. This place has an amazing water view.

Arthur


22 juli 2018

Lekkah
10

Het is een superlekker restaurant er is veel keuze en de boter bij de broodjes zijn erg lekker de carpaccio is super AANRADER!!

djuuntjeV


19 juli 2018

Nette gelegenheid en goed eten
8

De sfeer is wat zakelijk maar wel erg netjes en vriendelijk. Eten is prima! De bediening was erg vriendelijk maar wel wat gereserveerd. Het restaurant is mooi gelegen aan het water.

Georgieboj


16 juli 2018

Elegancia y calidad
10

Buen servicio, comida de calidad y local con vistas al puerto el precio también es bueno pero la calidad hay que pagarla:

Marino


15 juli 2018

Heerlijk gegeten aan het water
6

Met collega's gegeten en we hadden een apart gedeelte buiten gekregen aan het water en dat was erg fijn. Geen last van andere gasten. Het eten was prima, vond de entrecote wat minder, wat aan de taaie kant. Personeel was vriendelijk, maar zaten geregeld zonder drinken.

Mandy


9 juli 2018

Gezellig op het terras
8

Leuk terras met uitzicht op de haven. Prima wijn en ook wat aparter bier. Snelle en vriendelijke bediening.

emesrits


9 juli 2018

Big disappointment
2

I cannot understand why this restaurant is the best rated in Almere. They serve medium quality food, offer medium service at very high price. After our last visit with horrible service and bad food we decided to not go back anymore to this restaurant. Don't get fooled by this restaurant, I recommend you to go somewhere else


9 juli 2018

Even lekker weg
8

Geweldige bediening, lekker eten en heerlijke wijn. Gewoon een ontspannen avond met vrienden in een relaxte atmosfee

PMussert


8 juli 2018

Voortreffelijk
10

Met een groep ondernemers, verenigd in de DinerClub Almere, te gast geweest bij Brasserie Bakboord. We konden vanwege het mooie weer heerlijk buiten aan het water dineren. De bediening was uitstekend, het eten en het wijnarrangement top, en de ambiance bijzonder sfeervol. Een aanrader.

Willem


6 juli 2018