High tea.
6

De prestaties zijn erg wisselend. Misschien door wisselende brigades ?? Jammer. Soms is de teleurstelling groter dan het ‘ welkom ‘ voelen.

grmn


2 oktober 2018

favoriete restaurant
8

Dit is één van mijn favoriete restaurants in Almere. Ik kom er een aantal keer per jaar. Genieten van lekker eten, goede wijn en prima bediening.

Nanda


29 september 2018

Heerlijk eten en goede bediening
10

We hebben laatst met 3 personen hier gegeten. Helaas is het al wat later in het seizoen dus vanwege de temperatuur was het terras niet open. Maar op mooie zomeravonden kun je hier heerlijk aan de haven zitten en genieten van de voorbijvarende boten. De bediening is zeer vriendelijk en weet waarover ze praten. De keukenbrigade heeft heerlijk gekookt. Ik had schol besteld. Ik hou van vis maar zodra ik graatjes moet uitpluizen, wordt het plezier er niet beter op. Hier heb ik geen enkel graatje gevonden en kon dus concentreren op de heerlijke smaak. Mijn vader had de tournedos en wilde deze medium-done hebben en na de eerste messnede bleek de cuisson precies zoals gevraagd. Ook de smaak was meer dan in orde. De prijzen in dit restaurant liggen iets hoger dan normaal dus dit is een restaurant voor de speciale gelegenheden (althans voor ons) maar we komen hier zeker nog eens terug. 3 Dagen na dato praat m'n vader nog steeds over hoe fijn hij gegeten heeft.

Christian


16 september 2018

Vertrouwd genieten
8

Gisteren met een gezelschap in een ontspannen sfeer voortreffelijk gedineerd. De recente wisselingen van eigenaar hebben gelukkig geen nadelige invloed op het hoge niveau van Brasserie Bakboord. De bediening is nog altijd zeer goed en vriendelijk en de keuken weet als vanouds de pupillen en papillen te vermaken. Het was weer een geslaagd bezoek.

Fritz


13 september 2018

Lekker aan het water
8

Boten kijken heerlijk in het zonnetje... tenmiste als die er is. Biertje wijntje. Princessenbier heerlijke aanrader. Eten hier niet gedaan andere keer

Linda


1 september 2018

Nice return
8

After almost one year we came back to bakboord. They have maintained the high standaard now under new management. Professional service , outstanding food interesting menu. And decent priced.

PHCU


27 augustus 2018

Geweldige keuken!!
10

Ok, als je op maandag in een toprestaurant in Amsterdam eet dan denk je wellicht dat Bakboord in Almere.... na de eerste gang was die gedachte weg!! Absoluut topkwaliteit met enorm lekkere, bijzondere gerechtjes en gerechten! Wat een kwaliteit verborgen in Almere Haven. Goede wijn, mooie lokatie, vriendelijk en kundig personeel welke het menu ook graag in de Engelse taal uiteen zetten. Wat een feestje op een dinsdagavond!

Raymond


26 augustus 2018

Best restaurant in Almere
10

After having had some terrible experiences in Almere culinary wise we now tried Bakboord, and how glad we are we tried! Service is super friendly, knowledgeable and correct. The food was really on a high level. Also setting is nice with a stunning lake view. The only very small thing which will need to be improved is the bread. It’s really a bake off product which doesn’t match the rest of the food. Anyway, when in Almere, don’t waste your money on rubbish in the city center but go to this hidden gem! We’ll be back!

Adam


26 augustus 2018

Bakboord ligt prima op koers!
10

We lunchten vanmiddag na langere tijd weer eens bij Bakboord aan de havenkom in Almere Haven. Na het vroegtijdig overlijden van de vorige eigenaar is het etablissement overgenomen door een Amsterdamse restaurant eigenaar en deze heeft niet de fout gemaakt het roer drastisch om te gooien, maar het goede te behouden qua sfeer, bediening en keuken en de weg te volgen van geleidelijke aanpassingen. Binnenkort vernamen wij is een (bescheiden hopen wij) restyling van het interieur te verwachten. In het restaurant treffen wij de bekende aangename uitstraling aan; mooie tafels, heerlijke stoelen, mooi glaswerk, linnen servetten. Een mooie grote vaas met orchideeën zorgt voor de benodigde kleuraccenten. De bediening is opgewekt, heeft er duidelijk zin in en de keuken serveert vlot uit. Van de betaalbare lunchkaart kiezen we beiden de aangeklede omelet, die keurig wordt geserveerd met vers knapperig brood en boter (niet in een verpakt kuipje, maar mooi opgediend op een schaaltje en afgedekt met een papiertje; zó kan het dus ook). Wijn in een mooi bijpassend glas; het heeft ons, evenals de cappuccino's na afloop, prima gesmaakt. Overall: betaalbaar genieten in een prettige ambiance met gemotiveerd personeel. Wij komen graag weer terug. Advies: verander met mate en behoud sfeer en ambiance. Bakboord ligt na een moeilijke periode tot ons genoegen prima op koers!

Rinze


24 augustus 2018

Heerlijk aan het water
10

Heerlijk terras met verschillende zitjes Hier een lunch gedaan met een vriendin buiten op het terras en later ook nog met twee vriendinnen een diner gedaan. Leuke kaart voor lunch en diner, leuke bediening. Buiten kijk je uit op het weerwater en de skyline van Almere stad. Er word gewaterskied op het weerwater waardoor je mooie kunsten kan zien. Naast View ligt ook een strandje. Parkeren is gewoon voor de deur. Nu ivm aanleg Floriade beetje raar om er te komen maar zeker de moeite waard om heen te gaan.

Judith


15 augustus 2018