een van de beste plekken restaurants in Almere
8

Een van de beste restaurants in Almere maar dat zegt ook iets over de andere restaurants in Almere. Ik zou het normaal gezien een 7 geven maar in Almere niet veel plekken waar je een 7 kunt scoren in mijn beleving. Goede kaart (beetje klassiek), goede keuken.

Michells


14 april 2018

Lekker gegeten, pluim voor de bediening!
10

De inrichting is modern en behoorlijk fancy. Het eten was heerlijk en perfect geserveerd. Wat mij echter nog het meest bijbleef is de bediening, zo vriendelijk en attent maak je het niet vaak mee. Complimenten!

Remco


12 april 2018

Jammer van de bediening
6

Ondanks de roerige tijd die ze achter de rug hebben, is de kwaliteit van het eten nog zoals eerst. Mooie verzorgde en smaakvolle gerechten. Het hele restaurant zat vol tijdens ons bezoek en misschien was dat de reden dat de bediening erg chaotisch was. Vanuit de verte werd ons tafeltje aangewezen ipv dat we er naar toe gebracht werden ( er kwamen tegelijkertijd met ons andere gasten binnen die klaarblijkelijk meteen opgevangen moesten worden... vreemd). Meerdere keren moest er opnieuw in de keuken nagevraagd worden of er met mijn allergie rekening gehouden was. Natuurlijk handiger om dat direct te checken bij het ophalen. Ook werden onze buitenlandse gasten soms in het Engels, maar meestal gewoon in het Nederlands aangesproken. Erg jammer, want het eten en de locatie zijn nog steeds goed.

Rina


7 april 2018

Feest van de herkenning
10

Ons favoriete restaurant heeft een nieuwe eigenaar. Gelukkig echter is het personeel nog steeds hetzelde en presteren ze als vanouds voorbeeldig. Zo ook de keuken. kwaliteit is gewoon top. Gerechten zijn met zorg samengesteld en smaken voortreffelijk. Ober kende mijn smaak en presenteerde een heerlijke wijn bij het hoofdgerecht Een diner bij Bakboord is een avondje uit.

Janus


3 april 2018

Was weer prima...
10

Bakboord heeft een nieuwe eigenaar en is kortgeleden verbouwd. Vandaag 1e Paasdag was het gezellig druk.. en ondanks de veranderingen was het eten als vanouds van hoge kwaliteit. We kozen voor het paasmenu. Wat ik het lekkerst vond was de zeebaars met spinazie. Heerlijk. Het desert was ook heel verrassend en was op zijn Paasbest. Wijn was heerlijk en de bediening super vriendelijk. Een puntje van "jammer"..we hadden keurig een schaaltje boter en botermesjes, het broodje waarop dit gesmeerd moest worden is helaas niet aangekomen. Zal wellicht aan de drukte hebben gelegen. Maar verder: PRIMA !!!

Cobie


2 april 2018

Het was weer prima
10

Na in de aparte ruimte goed te hebben vergaderd, heerlijk gegeten. Als vanouds prima service en vriendelijk personeel. In combinatie met voortreffelijke gerechten een aanrader

Paul (Nederland)


27 maart 2018

Une très belle table!
10

Belle surprise pour ce restaurant au bord de l'eau. Le cadre est classe et chaleureux. Le personnel aux petits soins. Une belle carte de vin. Les menus sont d'un très bon rapport qualité/prix. Des bons produits parfaitement cuisinés avec un service raffiné. Une seule petite remarque négative : service un peu long entre les plats. Mais une belle adresse!

Nathalie (Frankrijk)


24 maart 2018

Zeer goed restaurant
10

Wij hebben een geweldige lunch gehad met 12 personen. Chapeau voor Brasserie Bakboord. Alles was perfect geregeld. Ook onze dank aan het bedienend personeel.

Nancy (Nederland)


20 maart 2018

Het was weer ouderwets lekker
10

We hebben de proef op de som genomen, nu de nieuwe eigenaar Taco van der Meer het restaurant voortzet met de zelfde “bemanning”. We hebben heerlijke gerechten voorgeschoteld gekregen. Een soort proeverij, die ons op voordelige wijze liet kennismaken met een aantal gerechten. Thema was vlees en vis. Heerlijk!

Harry (Nederland)


8 maart 2018

Klasse
10

Restaurant met een gemoedelijke en professionele sfeer. Komt dicht bij een Michelin sterren restaurant. Na veel gebeurtenissen die veel druk op het personeel heeft gelegd zijn ze steeds in staat geweest om een gastvrije ontvangst te bieden en een geweldige menu kaart: Chapeau !!

Jose (United Kingdom)


8 maart 2018