De mooiste dag van jullie leven, trouwen in Brasserie Bakboord

Een romantische bruiloft vraagt om een passende trouwlocatie aan het water. Brasserie Bakboord, gelegen aan het Gooimeer en de ingang van de jachthaven in Almere Haven is dé trouwlocatie van Almere. Zowel voor de huwelijksvoltrekking als receptie, diner en een fantastisch feest.

 

Brasserie bakboord is een officiële trouwlocatie!

De Gemeente Almere zorgt voor de ambtenaar, wij voor een mooi aangeklede zaal met trouwstoelen. Alles onder een dak en uw gasten hoeven de gehele dag niet meer rijden. Er is een eigen gratis parkeerplaats aanwezig.

 

Hoe gaan wij te werk

Wij geven jullie graag in een persoonlijk gesprek meer informatie over de mogelijkheden. In overleg met jullie wordt een geheel verzorgd programma opgesteld. Na het uitbrengen van de offerte en goedkeuring willen we nogmaals met jullie samen met de ceremoniemeester het programma doornemen. Immers, op de dag zal de ceremoniemeester ons contactpersoon zijn zodat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Met de kwaliteit van het diner, borrelgarnituur, canape's, en nog veel meer zit het wel goed. Brasserie Bakboord is het enige restaurant in Flevoland met een Bib Gourmand van de Michelin organisatie, opgenomen in de LEKKER500 en in de Gault Millau gids.

De maximale capaciteit voor een 'seated diner' is 80 gasten, 'walking dinner' is 125 gasten en voor een receptie 175 gasten (na Corona tijd). Wij garanderen dezelfde ervaring en kwaliteit voor groepen als voor individuele gasten.

Wij zouden het geweldig vinden om jullie wensen te realiseren en jullie een unieke en onvergetelijke trouwdag te bezorgen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier om de mogelijkheden te bespreken. Binnen één werkdag nemen wij contact met jou op om een afspraak op locatie te maken.


Huwelijksvoltrekking | Receptie | Diner| Feestavond | Aan het Gooimeer | Ruime parkeergelegenheid | Tot 80 gasten diner | Tot 150 gasten receptie of feestavond | Professionele begeleiding