Innovation Lab vergaderlocatie in Almere

Op slechts 5 minuten vanaf de A6 (afslag Almere Haven) is in Brasserie Bakboord het Innovation Lab vergadercentrum gevestigd. De ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomst; vergaderen, training of bijvoorbeeld productpresentatie.

Een moderne en inspirerende conferentie ruimte met prachtig uitzicht op het Gooimeer, restaurant, drie terrassen, een bar en twee vergaderzalen. De kleinere zaal is de perfecte ruimte voor een break-out sessie, terwijl de grotere ruimte, uitgerust met audiovisuele systemen, geschikt zijn voor een vergadering, lezing of presentatie. U kunt vanaf 9 uur tot 23 uur terecht bij Bakboord voor uw vergadering, in combinatie met lunch, diner of afsluitende borrel.

 

Parkeren

Gratis parkeren op eigen parkeerplaats

 

Vergaderingen op maat

Bij Brasserie Bakboord staat flexibiliteit voorop. Neem contact met ons om uw wensen te bespreken zodat we hier een passend aanbod op kunnen doen.

 


4-uurs arrangement voor €28,50 pp inclusief zaalhuur, koffie/thee, water, flipover, frisdrank etc. 8-uurs arrangement voor € 48.50 inclusief zaalhuur, lunch bestaande uit soep en 2 belegde broodjes, koffie/thee, water, flipover, frisdrank etc. Lunch is ook uit te breiden met het 2-gangen tasting menu. Uiteraard maken wij offertes op maat, toegespitst op jouw wensen.