• Photo by freestocks on Unsplash
Een bijzondere huwelijksceremonie, geheel aan jullie wensen aangepast.

Trouwlocatie aan het water in Almere

Jullie hebben zelf al bedacht hoe de dag eruit moet zien. Wij helpen jullie mee bij de invulling van de details en de mogelijkheden. Van aankleding van de ruimte met prachtige bloemen, de bijzondere gerechten van het diner, de juiste keuze van de wijnen, de bittergarnituur tijdens de receptie tot en met een spetterende feestavond en heel veel meer.  Brasserie Bakboord zorgt voor een onvergetelijke bruiloft. Zo kan je bijvoorbeeld in stijl arriveren met een salonboot bij de steiger van het restaurant.

Als je trouwt bij Brasserie Bakboord wordt het een dag om nooit meer te vergeten!

Afspraak maken

Picture:freestocks on Unsplash

Mogelijkheden

Wil je een intieme ceremonie? De Salon biedt ruimte voor maximaal 12 gasten in dineropstelling, de Serre heeft ruimte voor 22 gasten en biedt een prachtig uitzicht over haven. Ook kan het gehele restaurant afgehuurd worden. De maximale capaciteit voor een 'seated diner' is 80 gasten, 'walking dinner' is 125 gasten en voor een receptie 175 gasten.

Werkwijze

In een persoonlijk gesprek met jullie wordt een geheel verzorgd programma opgesteld. Na het uitbrengen van de offerte en goedkeuring willen we nogmaals met jullie en de ceremoniemeester het programma doornemen. Immers, op de bruiloftsdag zal de ceremoniemeester onze contactpersoon zijn zodat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Trouwlocatie!

Brasserie Bakboord is een officiële trouwlocatie. De Gemeente Almere zorgt voor de ambtenaar, wij voor een mooie, sfeer- en stijlvolle aangeklede zaal met trouwstoelen. Wij hebben alles onder één dak en jullie gasten hoeven gedurende de dag niet meer te rijden. Er is een eigen gratis parkeerplaats aanwezig.