Heerlijk gegeten
9

Vaker geweest en weer geen teleurstelling. Heerlijk gegeten. Iedere gerecht een feestje. Uitstekend (bob) wijn arrangement. Heeeel klein puntje dan, zorg even dat er iemand meeloopt om de jassen uit de garderobe te halen

P.


26 januari 2019

We hebben een heerlijke avond gehad
8

We hebben een heerlijke avond gehad, dank zij een heerlijk Diner een goede wijn. Een vriendelijke Perfecte bediening. En laten wij de keuken niet vergeten, hulde aan de chef en zijn staf.

August


25 januari 2019

Heerlijk gegeten
8

Ik heb heerlijk gegeten bij BB. Alle gerechten waren hartstikke goed op smaak met heerlijke wijnen bij de gerechten. Er zat een goed tempo in een een prettige sfeer.

Kyvonne


24 januari 2019

Genoten van een High Tea
10

In Bakboord genoten van een high tea. Zowel de zoete als hartige gerechten waren voortreffelijk. Goede bediening, bijzonder mooie locatie. Helemaal top.

Gaston


20 januari 2019

Uitstekend gegeten!
10

Echt lekker gegeten, maaltijden netjes uitgeserveerd, dit alles tegen een alleszins redelijke prijs.

Michel


19 januari 2019

Heerlijk restaurant
9

Heerlijk restaurant. Goed eten, vriendelijk personeel, leuke ambiance. Verbouwing heeft geen spectaculaire veranderingen teweeggebracht maar dat was mijne inziens ook niet nodig.. Aanrader voor een fijne avond!

Nicole


19 januari 2019

Top
10

Wederom top gegeten ????

R.M.E.


19 januari 2019

Altijd een feestje
10

Ik vind het altijd een feest om hier naartoe te gaan, heerlijk eten, verassende combinaties en profesionele bediening.

Bloempje


15 januari 2019

Goed restaurant + service
8

Goed restaurant + service. Warme sfeer na de verbouwing, wij zijn hier op eerste dag geweest. Wij gaan zeker opnieuw eten bij Bakboord.

Olivier


12 januari 2019

Geweldig kerst diner bij bakboord
10

Gisteren voor de eerste keer sinds jaren weer eens bij Bakboord gegeten en dan maar gelijk het kerstdiner. En het was in één woord geweldig. De bediening, de wijnen bij de gerechten pasten goed bij elkaar en het eten was groots! Een fijne ervaring, voor herhaling zeker vatbaar!

Frans Heijmans


25 december 2018